Доналд Тръмп предупреди американците за тайни шпиони, които според него

...
Доналд Тръмп предупреди американците за тайни шпиони, които според него
Коментари Харесай

Тръмп: Шпиони на ФБР преследват християните в САЩ

Доналд Тръмп предизвести американците за " секрети шпиони ", които съгласно него са изпратени от ФБР, с цел да преследват християните.

Тръмп разгласява видео в профила си в " Truth Social " с надпис " Спрете преследването на християните! ".

В обявата в обществената мрежа се твърди, че ФБР и Министерството на правораздаването са приели антихристиянска мярка и изпращат сътрудници в църквите като част от хипотетичната " интрига ".

" При корумпирания Джо Байдън християните и вярващите американци са преследвани по метод, който тази нация не е виждала до момента. Католиците са изключително преследвани, а евангелистите сигурно са в листата за наблюдаване. През последните три години администрацията на Байдън изпрати SWAT екипи за арестуване на деятели, подкрепящи живота. ФБР беше хванато да профилира благочестиви католици като вероятни локални терористи и възнамерява да изпрати шпиони под прикритие в католически църкви, тъкмо както във времето на Съветския съюз ", твърди Тръмп във видеото.

Коментарите на Тръмп се отнасят до изминал документ на ФБР по-рано тази година, който демонстрира, че офисът на бюрото в Ричмънд, Вирджиния, е предизвестил сътрудници за екстремистка опасност, представлявана от " радикални традиционалисти католици ", които съгласно бюрото са малко малцинство в Католическата черква.

Документът, в който се показва, че от ФБР са разкрили " увеличаващо се припокриване " сред националистическото придвижване и католиците-традиционалисти, провокира отвращение измежду републиканците, които упрекнаха федералното държавно управление в религиозно гонене.

Бюрото отстрани известието от своята система малко откакто през февруари е оповестено съществуването на документа, заявявайки, че не дава отговор на " по-строгите стандарти " на ФБР.

" Католици, не можете да гласувате за демократите. Не би трябвало даже да си помисляте да гласувате за Байдън. Това, което ви предизвикват, е шокиращо ", декларира Тръмп в обявата си.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР