Доналд Тръмп предизвика много коментари, след като отново обърка имената

...
Доналд Тръмп предизвика много коментари, след като отново обърка имената
Коментари Харесай

Тръмп отново бърка имена на политици

Доналд Тръмп провокира доста мнения, откакто още веднъж обърка имената на политици по време на тирада, предава Нова телевизия.

На избирателен протест в Ню Хемпшир милиардерът стартира да приказва за своята съперничка за президентската кандидатура Ники Хейли. Скоро стана ясно, че Тръмп в действителност приказва за някогашната председателка на Народното събрание Нанси Пелоси, само че я назовава Ники Хейли.

Преди няколко седмици на различен протест Тръмп бъркаше името на президента Джо Байдън и го наричаше Обама. Ироничното е, че 77-годишния Тръмп постоянно нападна 81-годишния Джо Байдън, че страда от старческо оглупяване.
А същинската Ники Хейли попита Тръмп дали е подготвен да понесе психическата тежест на президентския пост.

„ Проблемът не е единствено Джо Байдън. Проблемът е и Доналд Тръмп. 70% от американците не желаят изборът отново да е Байдън против Тръмп. Тези двама мъже ни вкараха в задължения за трилиони долари. И нямат визия по какъв начин да излезем от тази обстановка. И двамата са изцяло захласнати от своите следствия и отмъщения. Не можем да продължим да живеем по този метод. Смятам, че и вие го усещате ”, съобщи Ники Хейли.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР