Доналд Тръмп породи критики, като публикува в социалната си медия

...
Доналд Тръмп породи критики, като публикува в социалната си медия
Коментари Харесай

Тръмп качи видео, на което Байдън е нарисуван с вързани ръце и крака

Доналд Тръмп породи рецензии, като разгласява в обществената си медия " Трут соушъл " видео, в което Байдън е изрисуван да лежи в безпомощно положение, с вързани ръце и крайници. Рисунката е направена по този начин, че Байдън да наподобява в това положение като хвърлен в каросерията на същински пикап.

 

Говорителят на акцията на Тръмп Стивън Чън съобщи, че рисунката на Байдън с вързани ръце и крайници е била видяна в задната част на пикап, който пътувал по автомагистрала, съобщи Българска телеграфна агенция. Екипът на Тръмп снимал пикапа. От фрагментите се допуска, че видеото е било направено в Лонг Айлънд в Ню Йорк, когато Тръмп е участвал на бдението на локален служители на реда, умрял по време на осъществяване на отговорностите си.

 

На видеото се вижда също по този начин, че от пикапа, в който е изрисуван Байдън, се развяват флагове в поддръжка на полицията. На пикапа има също по този начин и надпис " Тръмп 2024 ".

 

Видеото беше наказано от предизборния екип на Байдън. Според предизборния екип фрагментите намеквало за нанасянане на физически вреди на настоящия президент.

 

Междувременно предизборният екип на президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, който се бори за нов президентски мандат, протегна ръка към гласоподавателите на Ники Хейли, републиканката, която до неотдавна се бореше против някогашния президент Доналд Тръмп за продобиване на претендент президентската номинация на Републиканската партия, съобщи Франс прес.

 

Опитът за привличане на симпатизанти на Хейли на страната на Байдън се прави чрез предизборна реклама с дълготрайност от 30 секунди. Тя е компилация от речи и изявленията с Тръмп, в които той осмива по всякакъв начин Хейли. В някои от тях той я назовава " жена с птичи мозък ", а в други напряко споделя, че тя няма качествата, с цел да бъде президент, съобщи Българска телеграфна агенция.

  

Видеото, с което екипът на Байдън се пробва да притегли симпатизантите на Хейли, стартира с думите: " Ако вие сте дали своят вот за Ники Хейли, то Доналд Тръмп не желае вашия глас " и приключва с изявление на самия Тръмп, че той няма потребност от гласоподавателите на Хейли.

Рекламата ще бъде популяризирана в продължение на три седмици в разнообразни интернет платформи в осем щата, в които изходът от изборите през ноември се обрисува да е оспорван.

 

Ники Хейли се отдръпна от предизборната конкуренция на 6 март, откакто изостана в първичните избори на Републиканската партия. Веднага по-късно Байдън съобщи, че паралелно до него има място за последователите на Хейли. Самата Хейли не е дала инструкции на поддръжниците си по какъв начин да гласоподават, а единствено съобщи, че се надява, че Тръмп ще постави в този момент старания, с цел да заслужи техните гласове.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР