Доналд Тръмп обвини имигрантите на митинг в Ню Хемпшир, че

...
Доналд Тръмп обвини имигрантите на митинг в Ню Хемпшир, че
Коментари Харесай

Тръмп: Имигрантите тровят кръвта на Америка

Доналд Тръмп упрекна имигрантите на протест в Ню Хемпшир, че " тровят кръвта на Америка " . Това изказване на Тръмп пристигна единствено няколко седмици, откакто той дефинира частите от американското общество, които не харесва, като " вредители ", пише The Guardian.

TRUMP: Immigrants are poisoning the blood of our country.

Absolutely DISGUSTING. Gen-Z will remember this in 2024.
— Dream for America (@Dream4Merica)
Публично наказан за по-ранните си изявления, когато заплашваше " да изкорени комунистите, марксистите, фашистите и радикалните, които живеят като паразити в Америка, лъжат, крадат и мамят на избори " , Тръмп още веднъж жестоко се показа пред  неговите поддръжници, заявявайки, че имигрантите " тровят кръвта на нашата страна “ .

Wasn’t America build on immigration?

Trump tells rally immigrants are ‘poisoning the blood of our country’
— Nula Suchet (@nulasuchet)
" Те тровят кръвта на страната ни. Това вършат те. Те тровят психиатричните заведения и пандизите по целия свят, освен в Америка, само че и по целия свят. Те идват в нашата страна, от Африка, от Азия, от цялостен ​​свят " , е декларирал Тръмп.

Това е вторият път, когато Тръмп употребява израза " отровна кръв ", който беше необятно наказан от обществеността като расистка изразителност, написа английското издание.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР