Доналд Тръмп не е в състояние да осигури гаранцията, необходима

...
Доналд Тръмп не е в състояние да осигури гаранцията, необходима
Коментари Харесай

Адвокатите на Доналд Тръмп казват, че той не може да набере облигация на стойност 464 милиона долара по дело за измама в Ню Йорк

Доналд Тръмп не е в положение да обезпечи гаранцията, нужна за отсрочване на осъществяването на присъда за машинация на стойност 464 милиона $ против него в цивилен съд в Ню Йорк, неговия юристи споделиха в понеделник.

Екипът на някогашния президент на Съединени американски щати е прекарал „ безчет часове в договаряния с една от най-големите застрахователни компании в света “, пишат юристите в документ, цитирайки брокер, който са наели, само че заключиха, че „ доста малко компании за облигации ще обмислят облигация с нещо, което се приближава до този размер “.

The Trump Organization се е свързала с 30 гаранционни компании посредством четири обособени брокера без резултат, прибавиха те.

Тръмп и неговият бизнес бяха приети за виновни през януари за осъществяване на „ явна “ машинация посредством доста завишаване на цената на активи на недвижими парцели като Mar-a-Lago и 40 Wall Street в молби за заем. Съдебното решение, което надвишава 464 милиона $ с лихвите, може да бъде събрано от основния прокурор на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР