Поддръжниците на Тръмп искат да му помогнат да смаже демокрацията. Ето какво означава за черните хора

...
Доналд Тръмп може да се дави в море от правни
Коментари Харесай

Доналд Тръмп може да се дави в море от правни проблеми, които могат да го вкарат в затвора до края на живота му, най-верните му поддръжници не откъсват поглед от топката. Топката в този случай е второ президентство, в което Тръмп е ключът към реализирането на трескавата мечта на някои консерватори за разрушаване на това, което те наричат ​​„административна държава“ на федералното правителство.

В просто казано, дясното вече не е косплей като движение за ограничено управление с по-малко разходи; тя открито иска да изтрие голяма част от самото федерално правителство, със специфичен фокус върху отделите, които защитават гражданските и избирателните права и околната среда или проверяват злоупотребите извън контрола на полицейските управления. Той също така не вижда необходимост от отдел по образованието или дори от Министерството на правосъдието. С други думи, те искат да премахнат всички начини, по които правителството функционира, за да помага на обикновените хора, особено на чернокожите и кафявите хора, а консервативните организации, които искат това, виждат Тръмп като пророка, който е дошъл да раздели политическите води, които водят до обетована земя.

Прочетете повече

Сестрата на Селин Дион дава здравна актуализация: „Не можем да направим малко, за да...облекчим болката й“

Руби Франке, Популярен YouTuber за родители, арестуван за предполагаемо малтретиране на деца

Как да вземем пари от Panda Express Settlement

Само 1280 репродуктивни човешки предци някога са бродили по Земята, предполага генно изследване

Изглежда, че Starfield има големи проблеми с достъпността

Тази инициатива се ръководи от Heritage Foundation, както и от бивши служители на администрацията на Тръмп, които планират да сформират импровизирано правителство, в случай че Тръмп се върне на поста. Те обаче ще подкрепят всеки консерватор, който бие Байдън.

Въоръжени с техния наръчник „Проект 2025“ от 1000 страници, многобройни консервативни групи се подготвят да имат готова инфраструктура, за да се отърват от бюрокрацията на „дълбоката държава“. ако GOP поеме Белия дом. Първата стъпка към постигането на това, според документа, е чрез уволнение на до 50 000 федерални служители.

В исторически план републиканците винаги са искали да ограничат федералното правителство чрез намаляване на федералните данъци, както и на федералните разходи. Сега Тръмп вдъхнови консерваторите да се отърват от федералните служители, които напълно се противопоставят на техните политики и вярвания. Тези работници ще бъдат заменени от привърженици, нетърпеливи да изпълнят желанията на президента, което ще превърне позицията в диктатура.

Тази програма беше одобрена от конкурентите на Тръмп от Републиканската партия Рон ДеСантис и Вивек Рамасвами. Въпреки колко безумно е това, това може да се случи, ако списък F – изпълнителна заповед на Тръмп, която прави хиляди федерални служители незаменими работници – бъде възстановена.

Байдън отмени изпълнителната заповед, когато встъпи в длъжност през 2021 г. , но кандидатите от Републиканската партия се надяват да го обърнат. Наръчникът също така призовава за основен ремонт на Министерството на правосъдието, премахване на инициативите за разнообразие и приобщаване в Пентагона и укрепване на служителите на правоприлагащите органи.

Heritage издаде подобна книга преди 50 години, като предшественик на Администрацията на Роналд Рейгън. Това само илюстрира как целта на консерваторите за авторитарно общество винаги е била крайната им цел.

Още от The Root

Септември е звезден месец за някои видеоигри

< p>Ford предлага близо $3000 на купувачите на Maverick, които никога не са изпълнявали поръчките си: Доклад

Ранните отзиви на Starfield като цяло са положителни, от леко разочарование до блестяща похвала

8-те неразрушими правила на Етикет за самообслужване

Сценаристите на Weary Ridiculousness включват „моля, правете други предавания“ в своя списък с искания на синдикатите

Регистрирайте се за бюлетина на The Root. За последните новини, Facebook, Twitter и Instagram.

Щракнете тук, за да прочетете цялата статия.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР