Доналд Тръмп изпитвал ненавист към Украйна, която датирала почти от

...
Доналд Тръмп изпитвал ненавист към Украйна, която датирала почти от
Коментари Харесай

Вашингтон пост: Тръмп изпитва ненавист към Украйна

Доналд Тръмп изпитвал злоба към Украйна, която датирала съвсем от началото на пребиваването му в Белия дом, написа в. " Вашингтон пост ", като се базира на висши съветници на президента, както и на показанията на дузина очевидци, дадени пред Камарата на представителите в границите на следствието за импийчмънт на президента.

Откакто преди месец започнаха чуванията на очевидци в Камарата на представителите, една тематика се появява в съвсем всички разкази на изслушаните до момента дузина очевидци, а точно непоклатимата злоба на Тръмп към Украйна, която датира от най-ранните му дни в Белия дом, отбелязва изданието.

През май водещи съветници на Тръмп се срещнали с него в Овалния кабинет на Белия дом, решени да го убедят, че новият украински водач е съдружник, който заслужава американската поддръжка.

Едва-що почнали да излагат причините си, Тръмп дал воля на възприятията си, описват сегашни и някогашни американски представители, осведомени с развоя на тази среща. Те споделят, че съгласно Тръмп цялото украинско управление е било в сговор с демократите, с цел да се подкопае кандидат- президентската му акция през 2016 година Министърът на енергетиката Рик Пери уверил Тръмп тогава, че новият украински президент Володимир Зеленски е друг, че е модернизатор от едно и също тесто като Тръмп, че даже е цитирал Роналд Рейгън в речта си, която произнесе, когато постави клетва и на която тримата американски съветници са участвали.

Но колкото повече тримата упорствали, толкоз повече Тръмп упорствал. " Те са ужасяващ, подкупен народ ", споделил им той, визирайки украинците.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР