Доналд Тръмп изненадващо спечели изборите през 2016 година, когато се

...
Доналд Тръмп изненадващо спечели изборите през 2016 година, когато се
Коментари Харесай

Тръмп и най-запомнящите му кавги с известните - slava.bg

Доналд Тръмп изненадващо завоюва изборите през 2016 година, когато се изправи против Хилари Клинтън. Бизнесменът замести Барак Обама в Белия дом и пое надзор над Съединени американски щати, които сега се намират на прага на революция. Със своите решения и опити да наложи противоречиви закони, Тръмп си завоюва съперници във всички 50 щата.

Освен че е недолюбван от огромна част от американците, той си сътвори врагове и измежду известните персони. Като деятелен консуматор в обществената мрежа Туитър, президентът не се тормози да споделя мнението си, което постоянно е сериозно към всеки, който не харесва ръководството му.

През миналата 2019 година Тръмп съумя да се скара със звезди, които даже го напсуваха по националната телевизия. Вижте кои са най-запомнящите се кавги от предходните 12 месеца.

Тръмп против Робърт де Ниро

През юни 2019-а артистът от „ Ирландецът “ напсува Доналд Тръмп от сцената на премиите „ Тони “. Още през 2016 година Де Ниро намерено съобщи, че няма да гласоподава за настоящия президент и постоянно подлага на критика ръководството му. Тръмп обаче не остана задължен и назова артиста „ субект с доста ниска просветеност “.

„ Гледах го нощес и в действителност считам, че беше пийнал “, написа Доналд в Туитър. Това пък провокира още една гневна реакция от страна на Де Ниро, който съобщи пред „ The New York Times “, че президентът е трагичен уличник.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР