Доналд Тръмп е започнал през 2009 г. деветмесечна извънбрачна връзка

...
Доналд Тръмп е започнал през 2009 г. деветмесечна извънбрачна връзка
Коментари Харесай

Плеймейтката Карен Макдугъл: Тръмп ми показа спалнята на съпругата си

Доналд Тръмп е почнал през 2009 година деветмесечна извънбрачна връзка с плеймейтката на “Плейбой” Карен Макдугъл. Това свидетелства самата тя в собственоръчно написана изповед от осем страници, с която се е сдобил сп. “Ню Йоркър” с ходатайство на неин прочут.

Жената удостоверява, че е създател на историята, оповестена през днешния ден от списанието онлайн, само че отбелязва, че не желае да споделя нищо обществено за Тръмп, тъй като била подписала съглашение за дискретност.
 %d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%bc%d0%be

Макдугъл твърди, че Тръмп й посочил спалнята на брачната половинка си в “Тръмп тауър” и я водел в частното си бунгало в хотел “Бевърли хилс”.

Любовният разказ завършил, съгласно дамата, когато тя почнала да изпитва скрупули и откакто Тръмп направил афектиран коментар за възрастта на майка й и вулгарна забележка за анатомията на чернокожите мъже.

В обявата на “Ню Йоркър” написа, че по време на президентската акция през 2016 година някогашната плеймейтка получила 150 хиляди $ от таблоида “Нешънъл инкуайърър” за правата върху нейната история за любовна връзка, с който и да е “женен мъж”. Разпространяваният по супермаркетите таблоид не е разгласил историята.

Предполагаемият романс на Доналд Тръмп се е случил малко откакто той подписва третия си брак с Мелания, която му е актуалната брачна половинка.

Според коментар на Белия дом Тръмп в никакъв случай не е имал връзка с тази жена.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР