Доналд Тръмп е отправил прощално обръщение като президент. Според думите

...
Доналд Тръмп е отправил прощално обръщение като президент. Според думите
Коментари Харесай

Ето какво каза Тръмп в прощалното си обръщение към американците ВИДЕО

Доналд Тръмп е отправил прощално послание като президент. Според думите на Тръмп, в ролята си на държавен глава той е удостоверил „ свещената концепция, че в Америка управляващите са виновни пред хората “.

„ Направихме това, поради което дойдохме, и доста повече “, споделил той.

Политикът е подчертал, че е станал "първият президент от десетилетия, който не е почнал никакви нови войни ".

Администрацията му е „ възстановила силата “ на Съединени американски щати и „ американското водачество в чужбина “, счита Тръмп. „ Вдъхнахме нов живот на нашите съюзи (с другите държави) и сплотихме другите страни по света да се опълчват на Китай, както в никакъв случай до момента “, се споделя в текста на обръщението.

Според неговото мнение, най-голямата заплаха, с която се сблъсква Съединени американски щати, е загубата на убеденост в себе си и тяхното „ национално великолепие “.

„ Америка не е скромна страна на нерешителни хора, които би трябвало да бъдат скрити и предпазени от тези, с които не сме съгласни “, добавил е Тръмп.

Той е декларирал, че се моли за триумфа на новата администрация на Джо Байдън в това да подсигурява сигурността и просперитета на страната. В същото време той е отбелязал, че неговото политическо придвижване се намира при започване на пътя.

"Сега, до момента в който се приготвям да предам властта на новата администрация по обяд в сряда, желая да знаете, че започнатото от нас придвижване е единствено началото ", декларирал е той.

Тръмп още веднъж е осъдил щурма на постройката на конгреса, който се случи на 6 януари след митинга, на който той приказва.

"Всички американци бяха ужасени от нападението против нашия Капитолий. Политическото принуждение е офанзива върху всичко, което ценим като американци. Това в никакъв случай не би трябвало да се толерира ", споделил е той.

Инаугурацията на новоизбрания президент Джо Байдън е планувана за 20 януари. На събитието е поканен вицепрезидентът Майк Пенс.

Доналд Тръмп от своя страна ще организира личната си гала за прощаване в същия ден.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР