Доналд Тръмп даде старт на Супербоул в неделя, като нападна

...
Доналд Тръмп даде старт на Супербоул в неделя, като нападна
Коментари Харесай

Тръмп нарича Травис Келси „либерал“, унищожава Тейлър Суифт, че е „нелоялна“, след като й е „направил толкова много пари“

Доналд Тръмп даде старт на Супербоул в неделя, като атакува Травис Келс и Тейлър Суифт в изявление в обществените медии – заклеймяване на звездата от Kansas City Chief като „ либерал “, а приятелката му артист и създател на песни като „ нелоялна “.

Тръмп си приписва заслугите за метеоричния триумф на Swift на нейното турне Eras и спечелването на Грами за „ Албум на годината “, потвърждавайки, че той, някогашният президент, е „ индивидът, който й е направил толкоз доста пари “.

„ Подписах и отговарях за Акта за рационализация на музиката за Тейлър Суифт и всички други музикални реализатори “, съобщи Тръмп в Truth Social. „ Джо Байдън не е направил нищо за Тейлър и в никакъв случай няма да го направи. “

Законът за рационализация на музиката, който беше признат през 2018 година, модернизира законите за авторското право, с цел да даде повече отбрана на артистите в ерата на цифровото разпространяване на музика.

„ Няма метод тя да поддържа Изкривения Джо Байдън, най-лошия и подкупен президент в историята на ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР