Domino’s Pizza в Русия бе принудена да прекрати популярна промоционална

...
Domino’s Pizza в Русия бе принудена да прекрати популярна промоционална
Коментари Харесай

В Русия: Татуираш си Domino's - получаваш безплатна пица до живот

Domino’s Pizza в Русия бе принудена да приключи известна промоционална акция, която предлага доживотно безвъзмездна пица, на почитатели, които си татуират логото на компанията „ на видно място ”, защото прекомерно доста консуматори се отзовали на поканата, предава The Moscow Times.

Промоционалната кампания, разпространена чрез ВКонтакте - руския еквивалент на Фейсбук, предлага 100 години безплатна пица от Domino’s на всеки, който си направи татуировка на логото на компанията и сподели снимка с татуса в социалните мрежи, пише Business Insider, цитиран от profit.bg.


Кампанията стартира в края на миналата седмица, като трябваше да продължи 2 месеца, но компанията се принуди да прекрати промоцията след едва 5 дни, тъй като твърде много хора решили да се възползват от офертата.
Руската социална мрежа е наводнена със снимки на татуировки, изобразяващи логото на Domino’s, като феновете не са щадили мастило и са разположили картинката на най-видни места – ръце, крака, вратове, гърди и къде ли още не.


Така във вторник тази седмица компанията за пица обяви във ВКонтакте, че прекратява кампания.
„ Важно съобщение до всичко, които се намират при татуист в момента: Ще ви включим в списъка с участници, но ще чакаме снимките до средата на днешния ден”, пишат от Domino’s.


Компанията ще предложи доживотна безплатна пица на първите 350 души, споделили снимка с новата си татуировка, добавяйки „ тези с насрочени часове за по-късно, препоръчваме да ги отмените”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР