Доминик Тийм се завърна на корта с победа след пет

...
Доминик Тийм се завърна на корта с победа след пет
Коментари Харесай

Тийм се завърна с победа след повече от месец отсъствие заради травма

Доминик Тийм се завърна на корта с победа след пет седмици неявяване поради контузия на десния гален. Поставеният под номер 5 австриец избави мачбол и се класира за третия кръг на шампионата на клей от сериите " Мастърс " в Монте Карло след триумф над руснака Андрей Рубльов с 5:7, 7:5, 7:5 по-късно повече от два часа и половина игра.

20-годишният Рубльов навакса закъснение от 1:4 гейма в решаващия трети сет, като с два следващи пробива обърна до 5:4 и сервираше за успеха. Той поведе с 40:30 и имаше мачбол, само че до края Тийм взе 11 от идващите 14 разигравания, с цел да победи.

В третия кръг той чака спечелилия от мача сред двукратния първенец през 2013 и 2015 година Новак Джокович (Сърбия) и Борна Чорич (Хърватия).

Жил Симон отстрани номер 16 Адриан Манарино в напълно френски конфликт с 6:3, 4:6, 6:2, а във втория кръг ще играе против Карен Хачанов от Русия.

Италианският квалификант Марко Чекинато започва в главната скица с победа с 6:3, 6:2 над Дамир Джумхур (Босна и Херцеговина) и във втория кръг ще се изправи против 14-ия в схемата Милош Раонич (Канада).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР