Доминик Тийм и Григор Димитров играят при 4:6, 4:6 в

...
Доминик Тийм и Григор Димитров играят при 4:6, 4:6 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров срещу Доминик Тийм, Гришо спечели първите два сета

Доминик Тийм и Григор Димитров играят при 4:6, 4:6 в осминафинал на Откритото състезание на Австралия.

ДОМИНИК ТИЙМ - ГРИГОР ДИМИТРОВ 4:6, 4:6

Сет 2

4:6 Перфектен гейм за Гришо и с 40-0 той печели втория сет. Страхотни сервиси на българина и сгрешен бекхенд в края доведоха до бързо привършване на гейма.

4:5 Вторият пробив на Димитров във втория сет е реалност и той повежда! Стигна се до две следващи точки за пробив, като още при първата австриецът позволи неточност при опит за къса топка.

4:4 Гришо изравнява в най-скоростния гейм досега с два следващи аса, а последната точка пристигна след форхенд-уинър.

4:3 Тийм стабилизира сервиса си и печели гейма на нула.

3:3 Димитров позволи две непредизвикани неточности от форхенд и резултатът стана 15-40. Българинът обаче се събра и след 4 следващи точки изравни геймовете във втория сет.

3:2 Светкавичен отговор на Гришо и пробивът е върнат! С прелестен бекхенд-уинър по диагонала Димитров вкара гейма в дюс, а превъзходен ретур от сложна обстановка му обезпечи рибрейк-бол. Аут от форхенд на Тийм повтори развиването на първия сет и 2:3.

3:1 Пробив за Тийм! Непредизвикана неточност от форхенд на Димитров докара до 15-30, а след това още един лек удар с предната страна на ракетата обезпечи два брейк-бола на Тийм и той се възползва по най-хубавия метод.

2:1 На два пъти Гришо стигна до точка за пробив, само че не съумя да се възползва и първата отмора в сета пристигна при 2:1 за Доминик Тийм.

1:1 С офанзиви по цялата широчина на корта Григор провокира Тийм да бърка и бързо се стига до равнене на резултата в сета.

1:0 Гришо пропусна страховит късмет да запише пробив още в първия гейм, откакто имаше три благоприятни условия. Тийм обаче сподели силата на началнияси удар и завоюва гейма.

link1 " >  Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР