Домашна рецепта при артрит премахва болката ефективно. Освен това помага

...
Домашна рецепта при артрит премахва болката ефективно. Освен това помага
Коментари Харесай

Домашна напитка, която премахва болката от артрит

Домашна рецепта при артрит отстранява болката дейно. Освен това оказва помощ и при други здравословни проблеми. Линда Фолкнър е 50-годишна британка, която е диагностицирана с артрит през 2006 г. Първо стартира да усеща болежка в ръцете си, а скоро и в региона на гърба и врата. Състоянието й се влошавало с всеки ден. За да облекчи болката от възпалените стави, тя пробвала безчет лекувания.

Приемала от добавки за подсилване на ставите, като хондроитин, глюкозамин и колаген, до рискови стероиди и болкоуспокояващи. Никакво лекуване или медикаменти не й помогнали в дълготраен проект.

След малко облекчение болката в ставите се прибирала още веднъж и още веднъж. Един ден тя схванала за историята на Сара Гал, която се излекувала от артрит с напитка, приготвена от ябълков оцет и мед.

Решила сама да опита, тъй че ябълковият оцет най-сетне я избавил от болката.

Напитката от ябълков оцет и мед лекува артрит. И двата продукта покачват подвижността на тялото, защищават ставите и костите от изхабяване и предотвратяват възпаления.

Домашна рецепта при артрит

Съставки:

1 с. л. ябълков оцет 1 с. л. мед 1 чаша топла вода

В чаша топла вода прибавете 1 супена лъжица ябълков оцет и 1 супена лъжица недопечен мед. Пийте два пъти дневно.

Ползите от ябълковия оцет:

понижава болките в ставите ябълковият оцет е мощен натурален лек за ставите, тъй като съдържа обилие от минерали, като магнезий, калций, калий и фосфор укрепва костите и понижава чувството за вдървеност на ставите предотвратява нездравословното влияние на свободните радикали редовната консумация на ябълков оцет може да предотврати доста дегенеративни заболявания подпомага храносмилането и предизвиква детоксикацията на организма

Домашни предписания за облекчение на артрита:

Сок при заболели стави

Добавете 1 чаена лъжичка ябълков оцет към чаша черешов сок и пийте постоянно. Черешите съдържат антоцианини, които са доста ефикасни при възпалителни положения.

Кокосово масло и ябълков оцет за масаж

Направете примес от 2 супени лъжици ябълков оцет и 1 супена лъжица кокосово масло и разтрийте възпалените стави.

Чай от мента и канела

Добавете 1 супена лъжица ябълков оцет, 1 чаена лъжичка мед и 1 чаена лъжичка канела към чаша ментов чай.

Пийте един път на ден за облекчение на признаците на артрит. Тази напитка има и антибактериално деяние.

Други преимущества на ябълковия оцет:

балансира pH цената на организма понижава кръвната захар облекчава стомашния рефлукс намалява алергиите допринася за хубостта на косата насърчава здравословна загуба на тегло

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР