Домакинство срещу Царско село предстои на етърци в понеделник от

...
Домакинство срещу Царско село предстои на етърци в понеделник от
Коментари Харесай

Томаш: Очаквам победа серщу всеки един противник в първенството

Домакинство против Царско село следва на етърци в понеделник от 17:30 ч. Новият старши треньор Александър Томаш, който ще направи формален дебют отпред на „ виолетовите” на стадион „ Ивайло”, показа упованията си за мача.

" Опитваме се по най-бързия метод въз основата на това, с което разполагаме сега като капацитет, да подобрим нещата във всяко едно естество – и спортно-технически, и организационно. Няма да се връщам към този момент на мача със Славия, обсъдихме го с момчетата и гледаме напред. С оглед на това, че са ни нужни точки – чакам победа. Не единствено против Царско село, само че и във всеки един мач отсега нататък против всеки съперник. Моята задача е да приготвя футболистите по най-хубавия метод, да излязат и да спечелят”, съобщи Александър Томаш.

" Цялата футболна общност в България счита, че Етър с единия крайник е към този момент изпаднал, а всичките приказки и трудове малко или доста се отразяват на момчетата, само че аз съм забранил думата „ Втора лига”. Докато имаме какъвто и да е късмет, аз ще се стремя към изпълняването на задачата – оставане в елита. Победата е доста значима, изключително вътре в съблекалнята. Моята задача е да ги отрезвя и да махна тези мисли от главите им, да им покажа в тренировките, че и те самите в избрани обстановки се подценяват. Една победа ще им вдъхне чисто психически убеденост и самочувствие, с цел да се получават нещата”, разяснява наставникът.

Мача пропуща осъденият бранител Мариян Иванов, само че всички останали футболисти, с изключение на трайно отсъстващите, са здрави и на този стадий други кадрови проблеми в отбора няма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР