Домакинът на световното първенство Русия продължава да мечтае за нещо

...
Домакинът на световното първенство Русия продължава да мечтае за нещо
Коментари Харесай

Русия изхвърли Испания, домакините на Мондиал 2018 на 1/4-финал

 Уругвай поема към елиминациите от първото място в Група А след класика над Русия
Домакинът на международното състезание Русия продължава да мечтае за нещо огромно на Мондиал 2018. " Сборная " в профил считаният за любимец отбор на Испания в 1/8-финалите и влезе в топ 8, като за място в полуфинала ще се изправи против спечелилия от мача сред Дания и Хърватия, който е по-късно довечера.

Редовното време и продълженията приключиха 1:1, откакто Испания поведе в срещата посредством автогол на Сергей Игнашевич в 12-ата минута, а Русия изравни от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Жерар Пике.

С осъществяването се нагърби Артьом Дзюба, който не сбърка за 1:1. До края на постоянното време и продълженията нямаше доста голове. Испанците претендираха за дузпа в края против Иско, само че след ревизиране на видеоповторенията такава не бе отсъдена.

Така се стигна до осъществяването на дузпи, които трябваше да дефинират спечелилия. За Испания точни бяха Андрес Иниеста, който невъзмутимо извърши първата дузпа и Жерард Пике, за Русия първите две вкараха Фьодор Смолов и Сергей Игнашевич.

След това Коке направи пропуск, а по-късно Акинфеев избави удар и на Яго Аспас и Русия ликува, а международният отличник от 2010 година напусна шампионата за наслада на препълнените трибуни на стадион " Лужники ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР