Домакинът на европейското първенство по футбол през следващата година Германия

...
Домакинът на европейското първенство по футбол през следващата година Германия
Коментари Харесай

Германия загуби от Колумбия в контрола в Гелзенкирхен

Домакинът на европейското състезание по футбол през идната година Германия позволи загуба с 0:2 против Колумбия в контрола в Гелзенкирхен.

Луис Диас вкара първия гол за гостите в 54-та минута, а Хуан Куадрадо оформи крайния резултат от дузпа в 82-та.

Германците, които бяха освиркани от личната си аудитория след края на мача, стигнаха едвам до тъждество 3:3 против Украйна през предходната седмица, преди да изгубят с 0:1 против Полша в петък. Късно нощес поляците изгубиха с 2:3 европейска подготовка в Молдова.

Четирикратните международни първенци са спечелили единствено един от петте мача, които изиграха след шокиращото отпадане в груповата фаза на Катар 2022. Те са също по този начин с едвам три победи в последните си 11 мача.

Колумбийските национали изглеждаха доста по-опасни в офанзива и резултатът можеше да бъде открит по-рано, само че вратарят Марк Андре тер Щеген направи серия от положителни спасявания. Въпреки че владееха топката в 65% от времето, германците не съумяха да стрелят към вратата на гостите през първото полувреме и даже се затрудняваха в изнасянето.

Една от изгубените топки в центъра се озова в мрежата на германците на старта на второто полувреме. Емре Джан загуби надзор в 54-та минута и Куардрадо центрира за Диас, а нападателят на Ливърпул вкара около Тер Щеген за 1:0.

Йозуа Кимих пък игра с ръка в наказателното поле на Германия и Куадрадо бе прецизен от дузпа за 2:0, добавяйки гол към асистенцията си за Диас.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР