Долу ръцете от творбите на Майстора! Спрете гаврата и подмяната

...
Долу ръцете от творбите на Майстора! Спрете гаврата и подмяната
Коментари Харесай

ВМРО: Долу ръцете от творбите на Майстора! Спрете гаврата и подмяната и в изкуството

Долу ръцете от творбите на Майстора! Спрете гаврата и подмяната и в изкуството Трансджендър картините са насмешка и срам. Изложбата би трябвало да бъде спряна, пишат в безапелационна позиция от.

ЛГБТИ+ общността и техните поддръжници, които безапелационно унищожават съществени морални полезности, откакто направиха опит да стигнат до просветителната система посредством серия от провокации, като Истанбулската спогодба, които ние от спряхме, въпреки всичко посегнаха и на културата в България.

Това се споделя в позиция на във връзка появилата се информация в медиите, съпроводена със фотоси, че е направена фотосесия с транссексуални мъже, пресъздаваща неповторимите облици на красиви български дами, нарисувани от Владимир Димитров - Майстора. Скандалната провокация картините на Майстора да бъдат сменени с транссексуални мъже във фотосесията е насмешка с паметта на огромния български художник. Това е оскърбление за българската просвета. Това е оскърбление за българското общество. Това е оскърбление за същинските дами, които Майстора е нарисувал в платната си. Това е оскърбление за всички българи.

Още по-скандален и неприемлив е фактът, че това извращение е финансирано от Национален фонд „ Култура “ и Министерството на културата. Няма значение кой министър го е позволил. Факт е, че в интернет към този момент се вихрят фотоси с тази подигравка. Изложбата, оповестена за 8 март, би трябвало да бъде спряна.

Неолибералните злоупотреби с полезностите на обществата в християнска Европа, подхвърлени като „ пърформанси “, би трябвало да бъдат прекъснати. Българката като жена и майка постоянно е била издигана в фетиш както в националното творчество, по този начин и в литературата и в националните традиции. Да замениш красивите българки на Майстора, които са същински биологични дами с неподправена хубост, с мъже, които се гримират и оскверняват и женските национални носии, това към този момент е непростимо!

Утре ще сложите дами, изживяващи се като мъже, в мъжките персонажи на великия художник ли?

Разберете го един път вечно – половете са два – мъжки и женски. Така Господ е основал индивида. И фамилията е от баща-мъж, майка-жена и техните деца. Всичко друго е замяна и извращение!

Ето за какво зам.-председателят на доцент Милен Михов направи зов във „ Facebook “, към който ние призоваваме всички българи, които имат вяра, че още е останала и парченце достолепие в нашия народ, да залеем всички обществени мрежи със фотоси на истинските картини на Майстора, с цел да задушим следващата ЛГБТИ+ подигравка. И да потърсим отговорност от тези, които са отпуснали 10 000 лв., платени от нашите налози без да ни питат дали сме съгласни с това.

Така е нарисувал Майстора един българин, който не е търсил своята полова еднаквост, обичал е дамите и децата си и се е трудил за хляба на своето семейство. Нека до 8 март залеем „ Facebook “ с картините на Майстора, с цел да удавим гаврата с неговото изкуство, написа доцент Милен Михов в мрежата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР