Документите, заедно с диаграми, бяха показани на Sky News от

...
Документите, заедно с диаграми, бяха показани на Sky News от
Коментари Харесай

Бойци на Хамас са носили инструкции как да правят химически оръжия, твърди израелският президент

Документите, дружно с диаграми, бяха показани на Sky News от президента Ицхак Херцог в извънредно изявление. Той сподели, че те са " формален материал на Ал Кайда ", който демонстрира по какъв начин се прави оръжие с цианид.

Бойци на Хамас, които нахлуха в Израел, носеха указания по какъв начин да вършат химически оръжия, съгласно израелския президент Исак Херцог.

Израелските сили настояват, че са разкрили материала върху тялото на мъртъв войник ​​в кибуц Беери, където към 20% от 1100 поданици са били убити или отвлечени.

Документите, цялостни с диаграми, бяха показани на Sky News от президента Ицхак Херцог в извънредно изявление в неделя вечерта. Sky News не е в положение без значение да ревизира изказванията.

Също по този начин няма догатки, че бойците са носили детайли, с цел да създадат бомба върху тях.

Източникът на документите е прочут справочник на Ал Кайда от 2003 година, само че това не потвърждава връзка сред двете организации.

„ Това е материал на Ал Кайда. Официален материал на Ал Кайда. Имаме работа с ИД, Ал Кайда и Хамас “, сподели Херцог.

„ Ето какъв брой шокираща е обстановката, в която преглеждаме инструкциите, дадени за това по какъв начин да работим и по какъв начин да създадем тип непрофесионално химическо оръжие с цианид. “
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР