Документалният сериал на Apple TV+, The Super Models“, който проследява

...
Документалният сериал на Apple TV+, The Super Models“, който проследява
Коментари Харесай

Голи снимки на 16 и съпруг насилник: болезнените признания на Линда Еванджелиста

Документалният сериал на Apple TV+, „ The Super Models “, който наблюдава възхода на стилния подиум на Линда Еванджелиста и колежките ѝ от 90-те години Кристи Търлингтън, Наоми Кембъл и Синди Крауфорд, към този момент излезе и предстоящо някои откровения провокираха огромен интерес.

В новата поредност, чиято премиера беше в сряда, 58-годишната Еванджелиста приказва откровено по доста въпроси – от емблематичната си прическа през 80-те до момента, когато съвсем се отхвърля от специалността .

Това се случва, откакто се почувствала принудена да се снима гола единствено на 16 години.

„ Иронично е, че родителите ми ме пуснаха да отида в Япония, когато бях на 16, с контракт за моделство. Не ме пуснаха на учебната ски екскурзия, само че ме пуснаха в Япония “, споделя Линда във кино лентата.

„ Когато дойдох в Япония, първото нещо, което желаеха от мен, бяха голи фотоси и пожелаха да ми вземат всички ограничения, без облекла “, продължава тя. „ Аз не желаех да се събличам. “

„ Някак се изплаших. Не трябваше да вървя там сама ", споделя още Линда, която е записана в локално учебно заведение за модели едвам 12-годишна. „ Прибрах се вкъщи. И някак си се отхвърлих. ”

В документалния филм Линда приказва по още една извънредно мъчителна, само че и значима тематика – домашното принуждение.   Тя твърди, че някогашният й брачен партньор Джералд Мари , който в този момент е на 73 години, я е малтретирал по време на петгодишния им брак.

Бракът им продължава от 1987 до 1993 година През това време той е европейският началник на организацията за модели Elite Model Management

„ По-лесно е да се каже, в сравнение с да се направи, да напуснеш насилствена връзка. Разбирам тази идея, тъй като я изживях. Ако беше просто въпрос на това да кажеш: „ Искам бракоразвод, сбогом "... само че не става по този метод ", разкрива Линда.

„ Той знаеше, че не би трябвало да допира лицето ми, да не допира това, който изкарва пари “

 линда еванджелиста Getty

Еванджелиста се омъжва едвам на 22 години и единственият метод да се освободи е да остави всичко, което е спечелила, на   Джералд Мари. И въпреки всичко тя се радва, че е съумяла да заживее в   сигурност, получавайки свободата си.

През 2020 година Мари беше обвинен в обезчестяване и полово непозволено държание от седем дами. 

Еванджелиста признава, че има вяра на изказванията им, като в същото време ги поздравява за тяхната „ храброст и мощ “. Тя твърди, че тъкмо те са й дали кураж да приказва, а техните изказвания са разрушили сърцето ѝ.

„ Бих желала справедливостта да спечелва. Бих желала такива негодници добре да си помислят и да се опасяват [преди да наранят жена]  и бих желала дамите да знаят, че не са сами ", споделя някогашният модел.

 линда еванджелиста Getty

В изказване за Apple TV+ Джералд Мари отхвърля всевъзможни обвинявания , заявявайки, че „ в никакъв случай не е правил и минимален акт на принуждение “.

Във кино лентата Еванджелиста споделя и за процедурата CoolSculpting от 2015 година, която остави някои елементи от тялото ѝ обезобразени и я накара да се крие до предходната година.
                             

„ Иска ми се да можем в действителност да се погледнем в огледалото, неизкривени, без в никакъв случай да сме се виждали с филтър или ретуширани “, споделя Линда, сдържайки сълзите си, откакто разказва резултатите от процедурата.

Това е, което ме хвърли в тази дълбока меланхолия, в която съм . Това е като капан, намираш се в капан в кожата си и се мразиш ", разсъждава с болежка Линда.
 Как наподобяват през днешния ден супермоделите от 90-те  Как наподобяват през днешния ден супермоделите от 90-те  Как наподобяват през днешния ден супермоделите от 90-те  Как наподобяват през днешния ден супермоделите от 90-те
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР