Доктор Полина Паньова се завърна от Англия, където бе част

...
Доктор Полина Паньова се завърна от Англия, където бе част
Коментари Харесай

Д-р Полина Паньова представя най-новия хит в областта на неоперативната пластика - пластичен масаж с лифтинг

Доктор Полина Паньова се завърна от Англия, където бе част от гостите на влиятелния конгрес CCR Expo. Събитието събра в Лондон лекари и пластични хирурзи от целия свят. Като един от най-хубавите експерти в региона на  естетичната медицина у нас доктор Паньова, дружно с сътрудниците си се включи в интензивното образование и живи демонстрации в областта на последните новости в естетичната медицина.

Красивата лекарка получи документ, който й дава право да  ползва всички нови методики в тази област. Като представител на Skin Professional Dead Sea Cosmetic за България и Европа и водещ специалист  в региона на естетичната медицина, доктор Паньова към този момент организира поредност от курсове, образования и семинари, на които показва пред лекари, козметици и пластични хирурзи,  най-новият шлагер в региона на неоперативната пластика, а точно еластичен масаж с лифтинг и моделиращи авторски техники по европейски и международни трендове, както и  всички техники свързани с проблематичната кожа.

Освен това доктор Паньова  има приемни часове за съвещания или самостоятелно образование по всички тематики от света на хармонията и хубостта.

Желаещите да се запишат могат да го създадат в офисите на Skin Professional в София и Варна и на телефони:  +359 2 4444 217 +359/ 88 544 4421 +359 52 788 888. Местата са лимитирани.

През февруари в България с лекции и семинар ще гостува и Д-р Аш Лабиб, международен водач в региона на неоперативната ринопластика и представител на Skin Professional Dead Sea Cosmetic за целия свят.

Д- р Полина Паньова е лекар по дерматология, ендокринология и експерт по контурна пластика. От месец тя е основният доктор на „ Skin Professional Bulgaria “ за България и Европа. У нас компанията има филиали в София и Варна, само че в САЩ  и Израел се радва на изключителна известност от 12 години. Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография. Завършила е медицина с орден и цялостно отличие Виницкия народен медицински университет „ Николай Пирогов “ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология. Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър.

Около името на Полина Паньова се заприказва и през лятото на 2019г., когато тя сграбчи купата „ Мисис Трансконтинентал “ в престижия  интернационален конкурс, който се организира в Атланта, щата Джорджия. Красивата лекарка не се явява на конкурс за хубост за първи път. Миналата година тя печели „ Мисис България Трансконтинентал “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР