Доктор Абдулах Заргар вече е български гражданин. Той има голям

...
Доктор Абдулах Заргар вече е български гражданин. Той има голям
Коментари Харесай

Д-р Заргар, пиарът на Борисов и футболистчетата с особените заслуги

" Доктор Абдулах Заргар към този момент е български жител. Той има огромен принос за българското опазване на здравето и за сполучливото ръководство на болничното заведение в Исперих ", сподели министър председателят Бойко Борисов в неделя. Той в маршрута на обиколката си в региона, отивайки на място да се снима с обичания доктор на локалните хора.

Министър-председателят е прочут с цялостната липса на угризения, когато усети опция за елементарен пиар около някой заслужен жител. Хората харесват някого? Палиш джипката и отиваш да се снимаш с него. Казваш, че си му помогнал… Стига ти.

" В този проблем (с доктор Заргар) институциите още веднъж потвърдиха, че могат бързо и съответно да вземат решение проблемите на жителите. Благодаря и на лекар Заргар за професионализма и отдадеността. Уверен съм, че той ще продължи да бъде все толкоз обичан и грижовен доктор ", написа Борисов във Facebook.

Хубаво е в действителност, когато институциите вземат решение и проблемите на жителите, а освен проблемите на някои предприемачи.

Точно противоположното е
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР