Доколкото знам, няма как Beatles отново да се съберат, докато

...
Доколкото знам, няма как Beatles отново да се съберат, докато
Коментари Харесай

С какво се похвали първородният син на Джон Ленън

" Доколкото знам, няма по какъв начин Beatles още веднъж да се съберат, до момента в който Джон Ленън е мъртъв! " Думите са на Джордж Харисън, който също напусна този свят преди няколко години.
 Майкъл Джексън, Елвис Пресли, Джон Ленън - 11 известни персони и техните последни думи
Последните думи на звездите преди да умрат

Споменът за тях ще бъде безконечен

Животът на Джон Ленън бе ентусиазъм за доста хора, за доста музиканти, за няколко генерации. Смъртта му бе непредвидена, жестока и нелепа. А на 8 декември се навършват тъкмо 42 години от нея.

Beatles може и да няма по какъв начин да се съберат, само че пък Пол Маккартни инцидентно се събра и то в Ню Йорк с първородния наследник на Джон Ленън от първата му брачна половинка Синтия Пауъл. А Джулиън Ленън доста наподобява на татко си - образно и като музикант.

Пол Маккартни и Джулиън се засякоха на летище JFK в Ню Йорк. 80-годишната икона на Beatles не пропусна да си направи селфи със сина на някогашния си сътрудник от групата. Джулиън Ленън пък употребява своя Instagram, с цел да показа фотографията, шокиран от възможностите пътищата им да се пресекат.
 Джулиан и Джон Ленън, песента
Синът на Джон Ленън наруши своето заричане

В името на какво

" Удивително е кого срещате в салона на летището. Никой различен с изключение на чичо Пол... И по този начин, толкоз прелестно и какви са възможностите... ", написа младият реализатор.  59-годишният музикант е усмихнат до уши, до момента в който театралничи за черно-бяло селфи с 80-годишния мъж, който пък разкри (с още една снимка), че слуша парче не на кого да е, а точно на Джон Ленън в своя Spotify.

По-рано тази година Джулиън описа какъв брой мъчно е било да гледа посмъртното осъществяване на татко си в Гластънбъри. Джон Ленън бе " върнат към живот: посредством магията на видеото и изкуствения разсъдък, с цел да извърши дует от песента от 1969 година " I`ve Got A Feeling " дружно със сър Пол Маккартни, който показа замайващ тричасов сет на летния фестивал през юни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР