Доколко мъжете познават женския свят и ще се смутят ли

...
Доколко мъжете познават женския свят и ще се смутят ли
Коментари Харесай

Космическо нашествие в новия епизод на „Един за друг”

Доколко мъжете познават женския свят и ще се смутят ли от галактическо настъпление ще стане ясно в новия епизод на фамилната конкуренция „ Един за различен “. Миналата седмица с сантименталното съревнование се разделиха Александрина и Феодор, които не съумяха да завоюват в нито една от игрите. Лидери в генералното класиране са Радина и Петър с близо 40 000 лева в сметката си, а на последно място още веднъж са Виктория за Явор.

Ще има ли разбъркване в класацията и кой ще се оправи с атрактивното тестване, не пропускайте на следващия ден вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Нова порция вълнуващи провокации чакат осемте двойки, а първата им задача е повече от любопитна. Тя ще бъде самостоятелно тестване за мъжете, само че не какво да е. Кавалерите ще се окажат пленници на галактически нашественици, а с цел да се спасят, ще би трябвало да отговорят вярно на серия от въпроси. Издръжливостта на мощните половинки ще бъде сложена на тест, само че ще съумеят ли да запазят хладнокръвие и да уцелят вярната тактика? 

Въпросите, които водещият Краси Радков ще зададе на кавалерите ще бъдат свързани с необятния женски свят и тайните, които крие. Няма да липсват и питания за съответни привички и особености на личните им нежни половинки. Дадат ли най-малко 16 правилни отговора, мъжете печелят свободата си и залозите на своите дами. 

Какви залози ще създадат дамите, когато чуят, че играта ще бъде с въпроси? Как ще реагират мъжете на извънземните и техните опити? Кой ще поведе класацията и коя двойка ще остане с минимум средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете в, и формалния на предаването.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР