Докога ще продължи спринтът на и повищаващата се инфлация. Според

...
Докога ще продължи спринтът на и повищаващата се инфлация. Според
Коментари Харесай

УДАР ПО ДЖОБА: Топ експерти посочиха докога ще продължи спринтът на цените - финансистът Емил Хърсев с лоша прогноза: Бензинът ще стигне 3 лв.

Докога ще продължи спринтът на и повищаващата се инфлация. Според финансиста Емил Хърсев, казусът е в международен мащаб и съгласно международни специалисти, той ще продължи до пролетта.

" В момента сме на пика, по този начин мисля. Видяхме, че тези придвижвания, които се чакаха, се случиха “, разяснява той в ефира на Нова телевизия.

“Достигнахме равнището на 2014 година Достигнем ли равнището на цената на петрола от 2006 година, ще забележим цена на 3 лева Едно е при 40 $ за барел, друго е при цена от 140 лева “, предвижда той отбелязвайки, че основният мотор за покачването на у нас и по света, е цената на петрола.
свързани новини6932на 11.01.2022
" Аз бих споделила - инфлацията значи понижаване цената на парите на хората. Това, което се случва с приходите в България, е дали могат да посрещнат инфлацията. Държавата може да окаже помощ на държавните чиновници, да повлияе на минималната работна заплата и на пенсиите “, сподели Христина Христова.

Тя подлага на критика и последната индексация на пенсиите. Според нея, напълно скоро ще има и публично и обществено неодобрение.

" Вчера прочетох, че всички артикули от така наречен дребна кошница, с които боравят и работят специалистите, са поскъпнали ", регистрира Христова.

" Тези са нетрудещите се, пенсионерите, които единствено са консуматори ", означи Хърсев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР