Докладът на Европейската комисия е излишен. Това е позицията на

...
Докладът на Европейската комисия е излишен. Това е позицията на
Коментари Харесай

Джамбазки: Докладът е излишен

Докладът на Европейската комисия е непотребен. Това е позицията на Вътрешна македонска революционна организация, която изрази евродепутатът Ангел Джамбазки. Ние от Вътрешна македонска революционна организация постоянно сме били срещу слагането на такива оценки. Подобни отчети са политическо оръжие и са под давление на антибългарски настроени организации ", сподели в предаването " Офанзива " по Канал 3 Джамбазки, който е зам.-председател на войводите. " Всеки политически напън към прилежащата система е неприемлив. Съдебната система работи в границите на закона. Атаките са най-вече към прокуратурата, има фиксация върху личността на основния прокурор, само че упованието на българското общество е да има обвинявания ", добави още той.

" Изказванията на президента уронват престижа на президентската институция. Вземането на страна и неприкрития реваншизъм на Румен Радев, са неприемливи и неприемливи ", безапелационен е патриотът по отношение на изявленията и позициите на президента.

" Президентът няма да бъде безпристрастен на парламентарните избори, може да има политически план, може да упражнява и по-голямо въздействие в Българска социалистическа партия ", счита Джамбазки. " Нямам нищо срещу нашите политически съперници да подлагат на критика ръководството, когато има защо ", добави още той.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР