Доказани специалисти от медицински университети и центрове в страната пристигат

...
Доказани специалисти от медицински университети и центрове в страната пристигат
Коментари Харесай

Доказани специалисти идват в Бургас за конгрес на Медицинския факултет

Доказани експерти от медицински университети и центрове в страната идват в Бургас за първия конгрес по медицина, проведен от Медицински Факултет при Университет " Проф. доктор Асен Златаров “.

Темата на форума е " Предизвикателства пред здравната просвета и процедура през ХХI век “ и ще се организира в интервала 01-03 септември в аулата на Медицински корпус, Университет " Проф. доктор Асен Златаров “.

Членове на академичната и здравна общественост в Бургас и техните сътрудници от страната ще показват отчети свързани с провокациите пред медицината. Ще бъдат презентирани научни писания и в секторите " Медицинска биофотоника и биофизика “, " Акушерство и гинекология “, " Репродукция “, и " Инфекциозни “.

Участниците ще имат опция да чуят университетски лекции от водача в региона на молекулното моделиране на биологични резултати проф. Ованес Мекенян, от проф. Лъчезар Аврамов от Лабораторията по биофотоника към Българска академия на науките и от проф. Ганка Бекярова от домакините от Медицинския факултет в Бургас.

Успоредно с постоянните пленарни съвещания ще се проведат и на практика курсове по ехокардиография и еходоплерография.

В конгреса ще вземат присъединяване докторанти и студенти от Университет " Проф. доктор Асен Златаров “.

" Достиженията в медицината последователно трансформират клиничната процедура. Нарастващото движение на научните открития предлага нови лечебни благоприятни условия. Убедени сме, че конгресът ще способства за разпространяване на най-новите достижения в медицината “, споделя ръководителят на Организационния комитет проф. Петя Цветкова.

Научният конгрес се реализира с поддръжката на Община Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР