Докато всички са в трепетно очакване на развръзката по делото

...
Докато всички са в трепетно очакване на развръзката по делото
Коментари Харесай

Илон Мъск най-накрая проговори и каза всичко за Амбър Хърд и Джони Деп

Докато всички са в трепетно очакване на развръзката по делото на Джони Деп и Амбър Хърд, по проблема най-сетне се изрече Илон Мъск. Припомняме, че актрисата имаше връзки с най-богатия човек на Земята малко след раздялата си с карибския корсар. Джони Деп даже твърди, че е имало застъпване сред двете връзки.



Въпреки че съвсем никой не очакваше Мъск да разяснява правосъдната борба, в която за момента превес взима Деп, той най-сетне наруши мълчанието си, с цел да разгласи само: “Надявам се да продължат напред. Всеки един от тях е необикновен.” Коментарът е в отговор на пост на различен човек в Туитър.

I hope they both move on. At their best, they are each incredible.
— Elon Musk (@elonmusk)
Краткият брак на Амбър Хърд и Джони Деп завърши в края на 2016 година и незабавно по-късно актрисата стартира да се среща с Мъск. С него се разделиха през 2017, само че си дадоха още един късмет още веднъж през 2018 година, който също приключи безславно.

Деп упреква Хърд, че му е изневерявала с Мъск и с артиста Джеймс Франко, още до момента в който е е била омъжена за него. По време на делото името на основателя на Тесла неколкократно се загатва, показани бяха и известия от артиста със закани към Мъск. Всеки миг се чака съдът да се произнесе по делото за клюка на Джони Деп против Амбър Хърд.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР