Докато вървим към една по-дигитална ера, стриймингът на филми онлайн

...
Докато вървим към една по-дигитална ера, стриймингът на филми онлайн
Коментари Харесай

Къде да гледате най-новите филми онлайн през уикендите

Докато вървим към една по-дигитална епоха, стриймингът на филми онлайн става все по-популярен. С удобството да можете да гледате филм в най-хубавия си комфорт вкъщи, не е изненада, че от ден на ден хора се обръщат към онлайн платформи, с цел да гледат най-новите филми. Ако търсите най-хубавите места за гледане на най-новите филми онлайн през уикендите, прочетете за някои най-хубави рекомендации.

Страхотни онлайн платформи за поточно предаване на най-новите филми

Нетфликс

Netflix е една от най-известните платформи за стрийминг в света, предлагаща необятна гама от филми и телевизионни излъчвания. След като заплатите месечна абонаментна такса, можете да гледате колкото желаете филми без спомагателни разноски. Netflix има голяма сбирка от филми, в това число нови издания, типичен филми и даже автентично наличие. Платформата актуализира своята библиотека постоянно, тъй че в никакъв случай няма да ви свършат новите филми за гледане.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video е друга известна услуга за стрийминг, която дава необятна гама от филми и телевизионни излъчвания. Той работи сходно на Netflix, защото изисква месечно заплащане за достъп до наличието му. Освен това предлага редица други преимущества, като безвъзмездна двудневна доставка за покупки от Amazon и достъп до изключителни покупко-продажби и отстъпки. Amazon Prime Video е отличен избор за тези, които желаят да гледат най-новите филми онлайн, защото постоянно актуализира своята библиотека с нови версии. Не се тормозете, в случай че сте консуматор на Huawei, можете да отидете в AppGallery, с цел да го получите и в никакъв случай повече да не се притеснявате.

Hulu

Hulu е основана в Съединени американски щати платформа за стрийминг, която предлага набор от филми и телевизионни излъчвания. Платформата има безвъзмездни и платени варианти, а библиотеката й включва композиция от остарели и нови филми. Въпреки че сбирката от филми на Hulu не е толкоз обширна, колкото Netflix или Amazon Prime Video, тя предлага набор от оценени от рецензията филми и филми, печелили награди.

HBO Макс

HBO Max е относително нова платформа за стрийминг, която предлага набор от автентично наличие на HBO, дружно с сбирка от филми и телевизионни излъчвания. С месечна абонаментна такса можете да гледате някои от най-новите кино издания, дружно с набор от типичен филми. Платформата също по този начин предлага извънредно наличие, като новия „ Snyder Cut “ на Justice League.

Дисни+

Disney+ е страхотна платформа за стрийминг за тези, които обичат всичко, обвързвано с Disney. Платформата предлага набор от филми на Disney, дружно със наличие на Pixar, Marvel и Star Wars. С месечна абонаментна такса можете да гледате най-новите филми на Disney, като римейка онлайн на „ Mulan “ и новия филм на Pixar „ Soul “.

Вуду

Vudu е платформа за стрийминг с заплащане за гледане, която предлага набор от филми за наемане или закупуване. Въпреки че не е услуга, основана на абонамент, това е отлична алтернатива, в случай че желаете да гледате съответен филм, който не е разполагаем на други платформи за стрийминг. Vudu също предлага набор от извънредни предложения и отстъпки, което го прави превъзходен избор за тези с стеснен бюджет.

Apple TV+

Apple TV+ е нова услуга за стрийминг, която предлага дребна, само че възходяща сбирка от филми и телевизионни излъчвания. Те имат огромен избор от нови версии, в това число извънредно наличие, което не можете да намерите на никое място другаде. Те оферират безвъзмезден експериментален интервал за нови консуматори и цените им са много рационални.

YouTube

YouTube към този момент не е единствено платформа за генерирано от потребителите наличие. Има възходяща библиотека от филми и телевизионни излъчвания, в това число някои нови издания. Въпреки че не цялото наличие е гратис, можете да опитате да наемете или купите филми онлайн и да ги гледате когато и да е.

Заключение

Най-общо казано, има доста благоприятни условия за тези, които желаят да гледат най-новите филми онлайн през уикендите. Независимо дали предпочитате удобството на месечния абонамент или гъвкавостта на заплащане за гледане, има платформа за стрийминг, която да дава отговор на вашите потребности. Само не забравяйте постоянно да проверявате законността на уеб страницата, преди да стриймвате филми онлайн. Приятно поточно предаване!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР