Докато у нас един политик се хвали, че е открил

...
Докато у нас един политик се хвали, че е открил
Коментари Харесай

Tesla пусна 50 суперзарядни станции под един покрив

Докато у нас един политик се хвали, че е разкрил най-голямата бензиностанция на Балканите, в Шанхай бе открита най-голямата станция за бърз заряд на електрически автомобили. Досегашната най-голяма такава бе в Норвегия с 20 установки. Подобни се строят в Калифорния, като проектите са те да бъде двойно увеличени – до 40 на едно място. Но тази в Шанхай е с цели 50 „ колонки”.

Станцията в Шанхай се намира в подземния гараж на Lilacs International Commercial Centre на Dingxiang Road. Тя ще работи 24/7.

Джейсън Ман, притежател на Tesla Model S, към този момент е употребявал зарядната станция, въпреки към момента да не се е състояла публична гала по откриването й. Ман е изпратил фотоси на Teslarati, които може да видите в линка.

Преди време Tesla даде обещание до края на годината да конфигурира в Китай 1000 бързозарядни станции. Компанията към този момент е постигнала съглашение с управата на Шанхай да построи цех в Китай, като колите ще се създават единствено за китайския пазар и ще бъдат оборудвани с двоен заряден вход, който поддържа локалния стандарт GB/T, както и бързо зареждане.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Карта на най-продаваните авто модели и марки по света

Hennessey VelociRaptor 6x6 е кралят отвън пътя. Искат му $295 000

Обновеният Renault Captur е още по-привлекателен (тест драйв)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР