Докато цяла сутрин се занимавам с отразяване на едни от

...
Докато цяла сутрин се занимавам с отразяване на едни от
Коментари Харесай

Г-н Борисов, границата остана толкова назад, че не се вижда

Докато цяла заран се занимавам с отразяване на едни от най-ярките митинги против което и да е ръководство в България, се сетих за един епизод на. В него Джоуи се разсърди на най-хубавия си другар Чандлър поради момиче и му сподели, че толкоз е минал границата, че към този момент не я вижда зад тила си. Думи, които помня към този момент доста години.
, пред постройката на някогашния Партиен дом и то без денят да е приключил още, до момента в който пиша този текст, демонстрира единствено едно и то изрично - няма никаква толерантност към настоящето ръководство.
Всякакви тълкования и откровени нелепости какъв брой били на улицата и какъв брой дали своят вот за някой си преди съвсем 4 години са тъкмо това - цялостни нелепости. Само откровени дебелокожи може да съпоставят по този метод събития във времето.
Това, че Бойко Борисов още не е подал оставка, към този момент е национално закононарушение. Да, щом има толкоз доста хора, подготвени да излязат на улицата и да изискат сметка на ръководството съгласно своите разбирания, значи това ръководство не се е справило задоволително добре и няма никакво право да продължава да пробутва каквото и да е, най-малкото най-важната тематика за едно общество - рамката от правила и правила, по която да живее и която назоваваме с една дума - Конституция. Повтарям, клевети по какъв начин с цел да падне една власт би трябвало надали не да излязат всички гласоподаватели да го изискат, са само нелепости и популизъм.
Борисов си знае най-добре за какво не подава оставка и за какво се държи като подложка на няКОЙ. Но нека това нещо не коства в действителност скъпо - и в този момент никак не е на ниска цена, всеки ден обаче цената става по-висока. Защото Джоуи и Чандлър се сдобриха - те са другари, само че хората на улиците не са другари с Бойко Борисов и в никакъв случай няма да бъдат - а и освен те.
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР