Докато служителят на правосъдното министерство г-н Хър избра да не

...
Докато служителят на правосъдното министерство г-н Хър избра да не
Коментари Харесай

Съюзниците на Джо Байдън наричат ​​атаките срещу възрастта и паметта на американския президент „кофа с BS“

Докато служителят на правосъдното министерство господин Хър избра да не повдига наказателни обвинявания против господин Байдън, мненията му подтикнаха 81-годишния -стар да се пази.

Изображение: Снимка: AP

Говорейки с NBC News, американската партньорска мрежа на Sky News, старши съветникът на президента Мич Ландрийо атакува изказванията, че господин Байдън „ не е бил подготвен за това работа " и назова офанзивите против възрастта му " просто кофа с BS " и " под пояса ".

Той добави: " Познавам го от 30 години. Срещал съм се с него персонално. Срещал съм се с него с двама души, петима души, 10 души.

„ Бях на пътувания с него, кръстосвах страната, възстановявах Америка въз основа на този необикновен законопроект за инфраструктурата, който беше признат. И ви споделям, този човек е твърд. Той е интелигентен. Той е в играта си. “

Когато го попитаха за социологически изследвания, които демонстрират, че гласоподавателите на демократите желаят да видят смяна в претендента, който ще взе участие на идващите избори, господин Ландр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР