Докато си вървял по улицата мъж чул странни стенания, които

...
Докато си вървял по улицата мъж чул странни стенания, които
Коментари Харесай

Мъж чу плач под тротоара, вдигна плочките и...

Докато си вървял по улицата мъж чул странни стенания, които идвали отдолу под земята. Без да се замисля прекомерно дълго, той почнал да разглобява тротоарните плочки. Необичайният случай се е случил във Воронеж през 2015 година, само че неотдавна закупи известност.

Мъжът вървял по една от улиците на града, когато чул чудноват тон, наподобяващ скърцане или ридание. Изненадан той попитал различен минувач дали чува същия тон. Оказало се, че всеки може в действителност да го чуе. На хората им се коствало, че стоновете идват от прилежащите шубраци, само че откакто слушал дълготрайно, мъжът схванал, че в действителност източникът на звука се намира под самия асфалт.

Без да се замисля, той се захванал за работа. Когато почнал да махна плочките на тротоара една по една, и звуците почнали да се усилват. Изпод плочките почнала да се подава кучешка зурла. Животното обаче не можело да премине през дупката. Оказало се, че кучето е било бременно и по тази причина му трябвало повече пространство. След като разширил дупката малко повече, мъжът съумял да освободи кучето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР