Докато се опитваме само с престрелки и слухове и недомлъвки

...
Докато се опитваме само с престрелки и слухове и недомлъвки
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Асен Василев: Президентът да създава партия е против Конституцията

Докато се опитваме единствено с престрелки и клюки и недомлъвки да става цялото нещо просто няма да имаме естествена страна. Това съобщи финансовият министър Асен Василев. По думите му президентът да сътвори партия е срещу конституцията.

Според него ще има относително малко промени след ротацията

Василев отхвърли да разяснява вицепремиерския пост.

„ Това, което слушам от новините са най-разнообразни клюки. Държавата би трябвало да спре да се ръководи по клюки, институциите да си влязат в ролята, в случай че има нещо за следствие да се проверява, в случай че има нещо за съд, съдът да се произнесе. Докато се опитваме единствено с престрелки и клюки и недомлъвки да става цялото нещо просто няма да имаме естествена страна ”, разяснява Василев във връзка с протичащото се сред ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски и президента Румен Радев.

Той уточни, че се надява президентът да не направи нова политическа групировка, тъй като това е в несъгласие с Конституцията

По мотив безплатното образование за студенти, Василев разяснява, че е добре българските студенти да могат да се възползват от това, само че то би трябвало да се случи посредством стратегия, като да вземем за пример програмата “Стамболов ”.

Още вижте във видеото на SafeNews: 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР