Докато се говори, че търси дом, който да споделя с

...
Докато се говори, че търси дом, който да споделя с
Коментари Харесай

Рене Зелуегър ще е Бриджит Джоунс за четвърти път

Докато се приказва, че търси дом, който да споделя с половинката си Ант Анстед, Рене Зелуегър може да се похвали и с други протичащи се към нея неща. Като да вземем за пример това, че ще я забележим още веднъж в може би най-запомнящата ѝ се роля до момента - Бриджит Джоунс.

Първият филм " Дневникът на Бриджит Джоунс ", чиято премиера бе преди цели 23 години, бе цялостен шлагер в бокс офиса. Оттогава излязоха и " Бриджит Джоунс: На ръба на разсъдъка " (2004 г.) и " Бебето на Бриджит Джоунс " (2016 г.).

Вторият филм приключи с брака на основната героиня с Марк Дарси (Колин Фърт) и откритието, че той е татко на детето ѝ. Другият кандидат за сърцето на Бриджит - Даниел Клийвър (Хю Грант), пък не се появи в третия филм, защото се предполагаше, че е мъртъв. Накрая обаче беше разкрито, че героят му е открит жив, откакто е оживял при самолетна злополука.

Подобно на предходните, и идният четвърти филм за Бриджит Джоунс ще е по разказ на авторката Хелън Филдинг. Този път историята ще е основана на Bridget Jones: Mad About The Boy, излязъл през 2013 година В него основната героиня е 51-годишна самотна майка на две деца, чието занимание са обществените мрежи и приложенията за запознанства.

Дали обаче четвъртият филм ще следва романа компактно, не се знае, защото по средата на книгата се разкрива, че Бриджит е вдовица, а Марк в действителност е мъртъв.

Засега е известно, че фотосите започват през май, а с изключение на Рене Зелуегър в основната роля, ще забележим и Колин Фърт, и Хю Грант като влюбените в нея Марк и Даниел, написа Independent.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР