Докато се бори с рака, който отнема зрението й, Сашка

...
Докато се бори с рака, който отнема зрението й, Сашка
Коментари Харесай

Парче от тумора в мозъка все още тормози Сашка Васева

Докато се бори с рака, който лишава зрението й, Сашка Васева преоткрива брака си и фамилните полезности. Двамата с мъжа й Христо Бакърджиев през годините са имали и проблеми в връзките си, само че в този момент са още по-свързани.

" Мъжът ми е моят воин. Той ме избави и направи допустимо да съм жива. Ако го нямаше, нямаше да ме има и мен през днешния ден... Той е моята цитадела. Сега е праволинейно до мен, а аз не мога без него ", споделя звездата от 90-те години на предишния век в изявление за Би Ти Ви.

Към момента положението й е устойчиво, само че има излишък към 1 см от тумора. " Бил е доста огромен и ситуацията е било доста съдбовно. Отрязан е, само че остана едно малко парче. Докторите се надяват до 2 години да се възвърне зрението ми. ", показа Сашка. В момента певицата вижда " като в мъгла ". Различава мрачно и ярко, само че признава, че й е доста мъчно.

Като набожен човек, Сашка Васева приема положението си като тестване, което ще я преобрази изцяло.  " Имам подарък от Бога да пея. Ще пея, само че може би би трябвало песните да са ориентирани към възхвала на Бога. Бог ме избави и ми даде втори късмет да пребивавам ", споделя тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР