Докато родната интернет-общност почитатели на химическото пръскане от самолети е

...
Докато родната интернет-общност почитатели на химическото пръскане от самолети е
Коментари Харесай

Крушението на племенниците – вчера на Мицотакис, утре – на Пешо Танкиста

Докато родната интернет-общност фенове на химическото напръскване от самолети е заета да бистри корените на Израелско-Палестинския спор от Резолюция 181 на Организация на обединените нации насам, проспахме едно значимо събитие току до границата ни. В неделя в Гърция имаше втори тур на локалните избори и дясната, ръководеща „ Нова народна власт “ изяде един огромен, лоен и крив... гирос. А най-зле беше в Атина, където с повече от 56% от гласовете кмет стана комуноидът Харис Дукас от ПАСОК.

Нямаше да го върша на въпрос, в случай че десният претендент, 45-годишният кокалест соев веган Костас Бакоянис, не беше племенник на премиера Кириакос Мицотакис. Ако ви наподобява на някой тукашен Ай Ти талант и застраховател на работни места за хемороидните задници на дузина тлъсти програмисти, то е несъмнено тъй като не си спомняте Пешо Танкиста, или Пешо Водката. Очилатият експерт по интернационалните връзки от Урбабинци, който нямаше приключен 8 клас Петър Младенов обаче от дълго време е починал и за разлика от Мицотакис, няма да бере срама на племенника си Васко. Жалко.

А какво се случи у комшиите? Ами цялата съпротива се събра, с цел да го набие на консерваторите и ги смаза, като завоюва трите най-големи общини в страната. А кметове на Атина и Солун са социалисти. Ще питате какво посочваха социологичексите проучания преди вота? Абсолютна надмощие на „ Нова народна власт “, естествено. Точно както през днешния ден четем за сигурния балотаж сред ВаДСил Терзиев и Антон Хекимян с голяма преднина за домораслия Бил Гейтс. Обаче този мач към този момент сме го играли.

Беше студената есен на 2001-а година, когато на 5 ноември Би Ти Ви съобщи непосредствено предизборния спор сред президента Петър Стоянов и наглия полицай Богомил Бонев. Аутсайдерът Гоце Първанов в последния миг не се появяви. Добре премислена тактичност – някогашният „ наследник “ министър да атакува сегашния „ наследник “ президент, тъкмо както отрочето на Държавна сигурност се джавка с марионетката от ГЕРБ. Веднага след този спор организация „ Алфа рисърч “ реализира социологически сондаж измежду феновете и афишира следните резултати: Петър Стоянов води с 36 % пред Богомил Бонев, който е с 24 %. Гоце го няма в картинката.

И какво се случи, с цел да се обърне вотът в последния миг? Точно каквото стана в Гърция в неделя – всеки за себе си, всички против Петър Стоянов. Костов го отсвири поради еманципацията му като натурален водач на дясното, Екатерина Михайлова обществено се отхвърли от него, Симеон II му подля вода по съветска команда, Движение за права и свободи игра остроумен пас и си издигна собствен претендент. И Стоянов остана самичък и жертван.

Точно както тогава синият избор беше раздран от вътрешната страна, с цел да открие на Гоце от Сирищник пътя към „ Дондуков “, по този начин ще се случи и с кметските избори в София. Генетичният разведчик Васил Терзиев разцепи напълно гласовете на дясното, а Хекимян е залъгалка за телевизионни изяви като Боги Бонев. В последна сметка финален ще се смее някой безспорен маргинал, евентуално прецъфтялата, само че хващаща окото русоидка кака Ванче. Жалко, ще е проваляне и подигравка с жълтопаветна София, каквото и Фандъкова не беше. Обаче изцяло си я заслужаваме.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР