Докато Прокуратурата, ДАНС и ГДБОП бездействат, членове на политическата партия

...
Докато Прокуратурата, ДАНС и ГДБОП бездействат, членове на политическата партия
Коментари Харесай

„Възраждане“: Докато Прокуратурата, ДАНС и ГДБОП бездействат, членове на политическата партия биват нападани

" Докато Прокуратурата, ДАНС и ГДБОП бездействат, членове на политическата партия биват нападани ", оповестяват от партия " Възраждане ".

" През миналата седмица „ Възраждане “ сезира Прокуратурата за апели на Исак Паси за физическа разпра и даже очистване на български жители, които са последователи на политическата групировка. Мигновена реакция, каквато наблюдавахме дни по-рано при сигнала на „ Шалом “ за колаж, пуснат от неизвестен консуматор в група в „ Телеграм “, която не е част от формалните канали на „ Възраждане “, нямаше. Нямаше мигновена реакция и по втория сигнал, който изпрати „ Възраждане “ до Прокуратурата във връзка на антисемитистките настройки, които пробва да образува Александър Оскар от „ Шалом “, прецизират от партията.

" Това предизвика медийният екип на „ Възраждане “ да потърси пояснение за обстоятелството: Защо има двоен стандарт и антисемитизмът, който безспорно е отречена идеология, е по-притеснителен от антибългаризма за българските институции ", питат от " Възраждане ".

Публикуваме целия текст на полицията:

Направихме къса информация в медийните изявления за интервал от една година, като заложихме търсене на изявления, които съдържат основната дума „ антисемитизъм “ и такива, които съдържат основната дума „ антибългаризъм “. Тъй като първичната графика беше напълно в интерес на антисемитизма, се наложи да прибавим още основни думи в търсенето като „ българофобия “ и „ българомразие “. Така към този момент на графиката се оформи и втора позиция, с цел да може да създадем съпоставяне (Снимка 1).

Полученият резултат е абсурден, тъй като в българските медии се написа близо 5 пъти повече по тематиката антисемитизъм, в сравнение с по тематиката антибългаризъм. Или може да твърдим, че тематиката антисемитизъм е сносно показана пред българското общество, а тематиката антибългаризъм е тотално неглижирана. Съвсем естествено и за следените от актуалното антибългарско държавно управление - ДАНС, ГДБОП и Прокуратура, антисемитизмът е голям проблем в България, а антибългаризмът не е никакъв проблем. Представете си по какъв начин в страната Израел, да вземем за пример, антисемизмът е по-зле показан от тематиката за анти- каквото и да е там. Това наподобява невероятно. Също толкоз невероятно, колкото визитата на непознат президент в която и да е страна да е по-силно отразено в сравнение с позициите в деня на визитата на личните министър председател и президент на страната взети дружно.

Това изяснява обстоятелството за какво, за разлика от анонимния колаж със Соломон Паси, освен българските служби, а и българските медии, пренебрегнаха антибългарските изявления на Исак Паси. Само петнайсетина български медии и три осведомителни организации отразиха изявлението на Костадинов по тематиката. До момента няма никакви журналистически мнения. 

Нека да проучваме обаче дали това е случайност или причинност. И с цел да избегнем обвинявания в антисемитизъм, ето и едно друго скандално съпоставяне. Брой изявления за последната 1 година на тематика антибългаризъм и хомофобия.

Оказва се, че и тематиката хомофобия е много по-добре показана от медиите пред българската аудитория спрямо българофобията, антибългаризма и българомразието. В българските медии се написа близо 2 пъти повече за хомофобия. Разбира се, също и за ДАНС, ГДБОП и Прокуратурата, хомофобията е доста сериозен проблем за разлика от българофобията. (Снимка 2).

Докато българските институции спят надълбоко членовете на „ Възраждане “ всекидневно са заплашвани от недоброжелатели и репресирани. Само за през вчерашния ден без никаква причина е атакуван един член на „ Възраждане “, на който е нанесена лека телесна щета, а на комерсиалния обект, в който работи различен член на „ Възраждане “, са нанесени материални вреди.

Очевидно е, че до момента в който ДАНС, ГДБОП и Прокуратурата ползват двойни стандарти, членовете на „ Възраждане “ са преследвани. Очевидно е, че  в България фашизмът е жив, това е доста рисково, и за неговото битие не са отговорни „ Възраждане “, макар че налагащите фашизъм хвърлят всички сили и средства, с цел да ни обвинят в това. „ Възраждане “ осъжда Холокоста, а членовете ни се гордеят с подвига на нашите предшественици, че единствени избавиха своите - българските евреи. Повод за национална горделивост.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР