Докато полицията беше в готовност да връчи новите предписания за

...
Докато полицията беше в готовност да връчи новите предписания за
Коментари Харесай

Трактори и джипове с лодки карат по плажа край Вромос

Докато полицията беше в подготвеност да връчи новите наставления за нерегламентирани каравани в залива " Вромос " край Черноморец, джип, теглещ лодка, мина през плажната линия, с цел да стигне до водата, съобщи

" Той се опита да вкара лодка във водата, безусловно непозволено, минавайки през морския плаж, тъй че въпросният лидер беше открит. Същият ще бъде свикан в районното ръководство, където ще му бъде формиран акт ", изясни гл. контрольор Николай Ангелов, шеф на РУ-Созопол.

15 минути по-късно, още веднъж на плажа, се появи трактор, който също теглеше лодка и мина през съвсем цялата плажна линия.

" С трактора ще я пусна на водата, няма къде другаде.(...) Не знам, дали може или не можем, но тука минават непрестанно коли и каравани и всичко минава отсам, тъй като пътят е доста негоден, просто не може да се движи по пътя и за това минават по плажа ", сподели трактористът.

Снимка: Скрийншот от БНТ

А редица са другите нарушавания, които разкрили проверяващите след инспекциите в противозаконните къмпинги.

" Има паркирани каравани и кемпери върху плажна линия, върху дюни, върху държавен горски фонд и в аграрни земи, без нужните за това документи. Три сондажа за вода, един от които в плажна линия. Беззаконието води след себе си до друго безвластие, което към този момент води и до заплаха за човешкия живот ", безапелационен е Пламен Янев, регионален шеф на Бургас.

" В реалност доста от тях непринудено реалокираха караваните и изобщо ги изнесоха от горите и от морския плаж. В момента са останали малко над 50 ", сподели гл. контрольор Николай Ангелов, шеф на РУ-Созопол.

На тях през днешния ден също ще се връчат наставления. Обитателите на тази каравана, минути преди инспекцията, пробваха да изоставен с автомобил, само че чиновниците на полицията ги пресрещнаха по пътя, с цел да им връчат предписанията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР