Докато ние се занимаваме с Емили Тротинетката и любимия/мата й

...
Докато ние се занимаваме с Емили Тротинетката и любимия/мата й
Коментари Харесай

ЛИЗ-БЛИЗ ЕЛИТ: Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико се ожениха!

Докато ние се занимаваме с Емили Тротинетката и любимия/мата й Тихомир, Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико оповестиха, че са се оженили скрито, откакто са имали лесбийска връзка от две години.

Мариана Варела, на 26 години от Аржентина, и Фабиола Валентин, на 22 години от Пуерто Рико, се срещнала за първи път през 2020 година, по време на състезанието " Мис Гранд Интернешънъл ".

Преди да споделят изненадващата вест дамите, които в никакъв случай преди този момент не бяха споменавали, че имат еднополови залитания, изглеждаха като близки приятелки в обществените мрежи.

В 30-секундното видео двойката стартира със шерване на фрагменти от пътуванията си - в това число клип, на който се гушкат на плажа Джобос в Пуерто Рико и се любуват на сантиментална разходка с лодка в Мексико.



Видео, което събра над 1,8 милиона гледания за три дни, демонстрира жилището на двойката, цялостен с подбор от червени и бели балони, розови листенца и приказни светлини.

Златни балони с надпис „ Ожени се за мен “ са сложени пред прозореца, преди видеото да премине към клип на Фабиола. В идващия кадър се вижда по какъв начин тя слага пръстен на пръста на Мариана.

Дамите са избрали съвсем идентични сребърни годежни пръстени - с вграден елмаз.

Видеото приключва с целувка на новоженките пред Брачното бюро в Сан Хуан, където се ожениха на 28 октомври.

Докато Фабиола заложи на бяла рокля с блейзър и пола с ресни, новата ѝ брачна половинка Мариана носеше бяло сако и черен панталон за случая.



„ След като взехме решение да запазим връзката си персонална, отворихме вратите за вас в специфичен ден. “

Поздравявайки сегашната си брачна половинка за рождения ден по-рано тази година, Фабиола написа:

„ Благодаря ти, че ме направи част от живота си и съизвършител в твоето благополучие. Ти си скъпо богатство. “

Фабиола представляваше Пуерто Рико в надпреварата Мис Вселена 2019, преди да стигне до Топ 10 на Мис Гранд Интернешънъл 2020.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР