Докато краят на войната в Украйна все още не се

...
Докато краят на войната в Украйна все още не се
Коментари Харесай

В знак на протест руски инфлуенсърки нарязаха чантите си Chanel

Докато краят на войната в Украйна към момента не се вижда, а Путин е именуван намерено от водачи на страни военнопрестъпник, в паралелна галактика съветски инфлуенсърки водят своя лична борба оттатък войната и икономическите произшествия, която вълнува само тях.

Te изпаднаха в същинска недружелюбност откакто Chanel затвори магазините си на територията на Русия и прекрати продажбата на свои артикули на хора, които се намират отвън Русия, само че могат да занесат придобивките си там. Руските почитателки на стилния бранд се оплакаха, че този ход е " антируски “ и упрекнаха марката в " русофобия в деяние ". В резултат сметнаха за най-разумно да отвърнат на удара като съсипят своите чанти Chanel обществено.

„ Ако Chanel не почита своите клиенти, за какво ние би трябвало да почитаме Chanel? “ Това сподели съветският модел Виктория Боня във видео в Инстаграм в сряда, преди да посегне към ножицата и да отреже на половина черна чанта Chanel. На видеото се вижда по какъв начин тя захвърля встрани остатъците и се сбогува с думите „ Bye, Bye “.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от VICTORIA BONYA (@victoriabonya)

Няколко други съветски инфлуенсърки последваха образеца й, като снимаха по какъв начин унищожават чантите си на Chanel в символ на митинг против възбраната да купуват артикули от френската първокласна марка.

Телевизионната водеща и актриса Марина Ермошкина е даже по-изобретателна и употребява различен новаторски апарат - култивиран ножици, с цел да изрази гнева си върху своя Chanel:

" Нито чанта, нито каквото и да е, не коства повече от любовта ми към родината. Срещу русофобията съм “, написа тя към видеото.

„ Chanel са просто аксесоари, които в даден миг се употребяват, с цел да унижават хората, моите сънародници, за дискриминация на хората на база народност, в никакъв случай няма да приема това. В последна сметка значими са правилата “, уверена е тя.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Marina Ermoshkina (@amazing_marina)

Към протестната акция се причисли и Катя Гусева, която има 587 хиляди почитатели. Тя разгласи пред своята онлайн  общественост, че работи по образеца на Ермошкина.

" Винаги съм си мечтаела за дамска чанта на Chanel и предходната година я получих. Но откакто научих за политиката на марката против Русия, взех решение да се сбпгувам с тези аксесоари от всекидневието си, до момента в който обстановката не се промени. "

" Рускините сме красиви, без значение от това дали носим чанти на Chanel или не “, безапелационна е тя.

Междувременно от Chanel не се трогнаха изключително от саможертвата на инфлуенсърките и оповестиха, че ще продължат да поддържат глобите против Русия, пишат от " Insider ".

А ние въпреки всичко сме им признателни, че има с какво да ни развеселят на фона на мрачните новинарски излъчвания, които слушаме всекидневно. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Екатерина Гусева (@djkatyaguseva)

 
Режисьорът на „ Бонд “ споделя човешки истории от войната в Украйна
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР