Докато клубовете от Премиър лийг постепенно се отърсват от драмата

...
Докато клубовете от Премиър лийг постепенно се отърсват от драмата
Коментари Харесай

COVID-19 отстъпва, но на Острова напомниха за друга голяма опасност

Докато клубовете от Премиър лийг последователно се отърсват от драмата с ковид, на тях им е било напомнено да не неглижират ограниченията за отбрана от възможни терористични набези. В протокола с насоки за организирането на мачове при затворени врата е било обърнато внимание, че вероятността за опити за посягане върху живота на футболисти и чиновници не е отминала, твърди Daily Mail.

Акцентира се на обстоятелството, че защото тренировките към този момент се организират без съществуването на почитатели, това може да е отслабило вниманието на чиновниците на защитата. Освен това наложената изолираност и ограничения за обществена отдалеченост поради ковид може да са довели до спад на броя на съответните чиновници, които дават отговор за сигурността. Ето за какво клубовете са били инструктирани да преразгледат ограниченията за сигурност и да реагират неотложно, в случай че открият нещо неправилно.
 Шпионска фикс идея обзе клубовете в Премиър лийг
Премиър лийг се завръща на 17 юни с отсрочените от 28-ия кръг мачове Астън Вила - Шефилд Юнайтед и Арсенал - Манчестър Сити, след което ще се премине към тези от 30-ия.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР