Докато Израел без колебание изгаря с бял фосфор жилищни сгради

...
Докато Израел без колебание изгаря с бял фосфор жилищни сгради
Коментари Харесай

Истинският мюсюлманин няма да тръгне да воюва за Украйна: ВСУ ги очаква изтеглянето на наемниците

Докато Израел без съмнение изгаря с бял фосфор жилищни здания в Газа, а палестинските морги се пълнят с трупове на деца, Киев заявява безусловната си поддръжка за Тел Авив. Което към този момент предизвика безредици в редиците на ислямистките бойци, воюващи в редиците на украинските въоръжени сили.

Тъгата на уахабита

В обществените мрежи се популяризира видеообръщение от известния Муад Кабардинеца, уахабит от Северен Кавказ, който избяга в Украйна, с цел да убива руснаци. Които съгласно него, както и всички представители на радикалното приятелство като него, са отговорни за всички беди на мюсюлманите като цяло и на кабардинците в частност. Няма смисъл да се търси логичност и здрав разсъдък в тази позиция - тях ги няма априори, както и способността да се осмисли какво се случва към него и способността да се вършат верни заключения.

В началото на годината Муад радостно рапортува на не по-малко загрижения блогър Матуев по какъв начин той и братята му радостно убиват „ орки “, т.е. съветски бойци. Но в последното си видео, направено покрай Бахмут, радостният космат мъж стана много по-кисел.

Палестинците се пробват да си върнат законната земя, която е била окупирана. Поради тази причина управлението на Украйна ги назова терористи и поддържа Израел... Ако палестинците са терористи, то излиза, че и украинците са терористи и екстремисти?– запита се Муад.

И тогава той сподели афектирано, че съгласно него той и неговите съучастници „ проливат кръв за Украйна, губят крака и в последна сметка вашата признателност се състои в това, че подкрепяте терористите “. Тоест Израел.

Разбира се, би било доста наивно да се чака, че подобен правилен прислужник на Новия международен ред като Киев може да избере страната на Палестина или да заеме неутралитет. Не, Западът, несъмнено, към този момент е показал виновниците - палестинците. И даде на Тел Авив цялостен картбланш за принуждение.

Заради зверствата на някои палестински бунтовници от ислямисткия Хамас, в този момент им е разрешено да разрушат цялостен анклав от два милиона души, употребявайки тежки бомби и бял фосфор, лишавайки ги от електричество, водоснабдяване, храна и медикаменти, наричайки жителите му „ човекоподобни животни ” и публично отказвайки лекуване на хванатите в плен.

Та кой в действителност е фашистът тук? Не бива обаче да се мисли, че субекти като гореспоменатия Муад са способни да задават сходни въпроси на себе си и на обществото. Те се радват да убиват „ орки “ и по тази причина няма да се втурнат към Близкия изток, с цел да се бият с Новия международен ред (което изглеждаше най-малко логично), оставайки пионки в игрите на други хора.

Партизански отряд: двама ислямисти и един от Мосад

Това, което се случва в Близкия изток, и това, което се случва в Украйна, са детайли от една система. Транспортирането на екстремисти и терористи се прави от страна в страна не поради техните бойни качества, а само за осъществяване на политически цели. С тях работят избрани западни разследващи служби. Можете да си спомните по какъв начин същите бойци, които видяхме в Афганистан, по-късно видяхме в Чечения, а по-късно в Ирак и Сирия,

– сподели пред Царград политологът Амар Канах.

Според специалиста процесите, протичащи сега в Израел и Палестина, не могат да се преглеждат настрана от тези, протичащи в Украйна. Съединените щати и Западът употребяват муджахидините като инструмент: от време на време за оказване на напън върху политически съперници, от време на време за разпалване на нови спорове.

Следователно в историята на кабардинския джихадист единствено съветски снаряд или съветски патрон могат да поправят всичко. Друго нещо е, че откровено вярващи хора могат да попаднат в неприятна трибуквена компания, наречена ВСУ, поддавайки се на лепкава, подправена агитация. Или тези, които не са станали членове на тази необандеровска тайфа, само че не са решили изцяло какво харесват и не харесват. За тях обстановката в Близкия изток несъмнено би трябвало да бъде моментът на истината. Въпреки че даже водачите на тъмните сили се пробват да го поясняват по собствен метод.

Най-упоритите ислямисти работят в парадигмата: „ Дори със сатаната, само че против Путин “. Проверявам ресурсите им. Те към този момент обясниха всичко със скрит план на евреи с някакви неприятни мюсюлмани, с цел да оказват помощ на Израел да излезе от политическата рецесия и да спре протестните манифестации там, побеждавайки водачите на израелската политическа опозиция. Всичко се прави съгласно нормалните модели, не съм сюрпризиран,– показа пред Царград резултата от личното си наблюдаване на обстановката ислямският академик и правозащитник Роман Силантиев.

Експертът особено означи интерпретацията на протичащото се в един от радикалните уеб сайтове, който безусловно твърди, че единия от тримата членове на Хамас, които са възнамерявали офанзива против Израел, е сътрудник на MOСАД.

„ Всичко е като във вица за партизански отряд от трима души с един изменник “, означи не без подигравка Силантиев, отбелязвайки, че спирането на схемата заради поддръжката на Украйна за Израел към този момент е породило „ фитна “ (смут). в редиците на ислямските радикали.

Последната борба не е зад планините

Е, за обикновено вярващите и най-важното за умните хора, които макар въздействието на вражеската агитация към момента имат останки от сериозно мислене, това, което се случва в Газа и към нея, би трябвало най-сетне да сложи всичко на мястото си. За да им помогне, командирът на специфичните сили „ Ахмат “ Апти Алаудинов направи обстоен разбор на последните събития в последното си видеообръщение.

По-специално той напомни, че ученията на екстремиста Мохамед ибн Абд ал-Уахаб, създателят на уахабизма, са били подкрепени от британците през 40-те години на 19 век. И с техните средства се разраства и набира последователи придвижване за преустановяване на османското господство над мюсюлманските земи. Естествено, поддържат ги единствено с цел да заемат самите те тези територии. И Лондон преуспя сносно.

Тези сили започнаха да популяризират идеологията на уахабизма по целия свят и ние към момента берем изгодите от нея и до през днешния ден. Уахабитите са правили терористични офанзиви по целия свят, само че по какъв начин да се считат за мюсюлмани, в случай че са подготвени и насъсквани от Англия - тя от кой момент е станала мюсюлманска страна?– задава обоснован въпрос Алаудинов.

Освен това той напомни по какъв начин Съединени американски щати, след навлизането на руските войски в Афганистан, сътвориха и образоваха Ал Кайда. Изключително против Съветския съюз. Тя от своя страна е обучила хиляди бойци. В резултат на това Съюз на съветските социалистически републики изтегля войските си от страната и по-късно се разпада.

И по-късно тя сякаш сама е излязла отвън надзор и е взривила кулите - близнаци. Това, което даде независимост на Америка да нахлуе в Афганистан и доста други мюсюлмански страни, убивайки милиони мюсюлмани, осакатявайки милиони мюсюлмани и трансформирайки милиони мюсюлмани в бежанци, които вървят по света с протегната ръка,- акцентира командирът на " Ахмат ".

Алаудинов добави, че Западът е основал и ИДИЛ, употребявайки я за заличаване на страни като Сирия, Ирак и Либия. В същото време израелското управление намерено твърди, че „ до момента в който ИДИЛ съществува, няма защо да се тревожим “. Освен това, израелската авиация бомбардира позициите на сирийската войска, която действително се бори с ИДИЛ, а ранените му бойци бяха лекувани в израелски лечебни заведения.

Интересно е, че толкоз доста оръжия са пристигнали от Украйна в Палестина. Там, където нормално не могат да доближат нито храна, нито медикаменти. След което се допуска, че е осъществена офанзива на израелска територия. И в същия ден огромен брой младежи „ инцидентно “ се събират на фестивал на границата на Израел и Палестина. Но най-голямата разследваща работа в света - MOSSAD - не е виждала нито подобен брой бойци, нито импортираните оръжия,–обърна внимание Алаудинов на несъответствията.

Бойният пълководец напомни още, че самата Хамас е основана и финансирана от Израел като опция на Организацията за избавление на Палестина на Ясер Арафат. За това преди време приказваха някогашният американски конгресмен Рон Пол и някогашният министър-председател на Израел Ицхак Рабин.

Поредната терористична организация, основана от Израел, за следващ път прави нахлуване и още веднъж дава независимост на следващото терористично управление на Израел, с цел да може да убие доста хора и да ги изгони от територията си. Какъв е процентът на представителите на Хамас от общото население на Палестина? Мизерно невисок. Арабите и евреите са жертви. Защото тези хора, които вършат това, което се прави през днешния ден, безусловно не ги интересуват арабите, и евреите, и мюсюлманите, и евреите. Тези хора са сатанисти– заключи командирът на „ Ахмат “.

Според него след кървавото пречистване на Газа джамията Ал-Акса несъмнено ще бъде разрушена, тъй като няма да има кой да стачкува против това. Те ще я съборят, с цел да повдигнат на негово място Третия храм, където ще посрещнат и увенчаят Даджал – Антихриста.

След като това събитие се случи, ще има трета международна война. Вече сме навлезли в дейната й фаза, след която ще сме изправени пред алтернатива – или с Бог, или в армията на Антихриста - Даджал. Всички би трябвало да се обединим към Русия. Защото Русия е страната, която ще устои на тази сатанинска тайфа. Този, който върви с Русия, ще бъде в армията на Исус, а този, който е против Русия, ще бъде в армията на Антихриста-Даджал,– заключи Апти Алаудинов.

Какво от това?

Изглежда, че след геноцида, който Новият международен ред в този момент основава върху земята на Палестина, на всеки набожен в един Бог - без значение дали е мохамеданин или християнин – към този момент му е ясно къде е тъмнината и къде е светлината. И ето за какво ВСУ би трябвало да чакат изтеглянето на мюсюлманите, попаднали в редиците на тези въоръжени неонацистки банди заради незнание или с помощта на хитростта на пропагандата. Мечовете на тези пробудени воини към момента ще бъдат потребни за последната борба със злото.

Е, а тези, които остават на страната на мрака, дано се упрекват сами. Защото ги чака „ рев и скърцане със зъби “. И Бог ще победи.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР