Докато Гърция гърми от предложението на гей лидера на партия

...
Докато Гърция гърми от предложението на гей лидера на партия
Коментари Харесай

Белазелков, кандидатът на ПП-ДБ за конституционен съдия, подкрепил с подписа си убиеца Полфрийман

Докато Гърция гърми от предлагането на гей водача на партия “Сириза ” да легализира еднополовите бракове, нашата “Сириза ”, в ролята ППДБ, се готви да ни конфигурира в Конституционния съд някогашен арбитър от Върховен касационен съд, който най-вероятно ще прокара освен гей-браковете, само че и сурогатното майчинство.Въпросът с правата на хомосексуалистите в Гърция остава прекомерно сензитивен в общество, считано за едно от най-консервативните в обществено отношение в Европа. Духовниците в страната неведнъж предизвестяват, че одобряването на еднополовите бракове ще бъде първата стъпка към разрушение на гръцкото общество.
Всъщност, “гей-тенденцията ” в цяла Европа от дълго време не е единствено наклонност, само че се е трансформирал в “единствен верен път ” за новите еврокомисари, а качествата на всевъзможен вид евентуални претенденти към този момент се дефинира по-често от формата на задника им, в сравнение с от някакъв различен вид класическа полезност.
Франция е различен свеж сходен образец, където министър председателят преди дни назначи бившето си гадже за финансов министър. Факт, който единствено преди 10 години щеше да скандализира половината свят, през днешния ден се приема като изцяло натурален, а педерастката шуробаджанащина добива размерите на зараза, покривайки и най-далечните кътчета на Европа.
В този ред на мисли, предлагането на ППДБ точно някогашният арбитър Борислав Белазелков да стане член на Конституционния съд надалеч не е инцидентно, като по всяка възможност с неговия глас в следствие ще бъдат прокарани всички тези безумни хрумвания, присъщи на актуалния неолиберален разум. Или с две думи – педерастия до шия!
Като прибавим към това и информацията, че ППДБ желаят да създадат Белазелков ръководител на съда, наподобява всичко си идва на място. Особено поради обстоятелството, че Белазелков бе един от съдиите, които най-страстно лобираха за освобождението на килъра на Андрей Монов – Джок Полфрийман.
Нека напомним, че австралиецът бе наказан през 2007 година на 20 години затвор за убийството на студента Андрей Монов, само че бе предварително освободен след решение на Софийския апелативен съд, по-късно доказано и от Върховен касационен съд. Основен “адвокат ” на съдийския състав, освободил тогава Полфрийман, бе точно лицето Борислав Белазелков.
В същото време за Белазелков е известно, че точно той обрича хиляди българи да бъдат „ безконечни длъжници “, защото в рамките единствено на 2-3 години, 2 негови безумни съдийски решения облагодетелстваха единствено и само мощните на деня, а след това самият той „ кеш-аутна “, или с други думи – бързичко се пенсионира…
Според мнозина адвокати, точно решенията на Борислав Белазелков са подбуда правосъдната процедура през последните години да се промени до такава степен, че да трансформира кредиторите, монополистите и банките в единствени печеливши при избран вид каузи. Случайност? Едва ли, разясняват още сътрудниците му.
След всичко казано дотук, човек би предположил, че на това величие на правосъдната система, всички банки, колектори, компании за бързи заеми, Топлофикация, Софийска вода, М тел и другите сходни, би трябвало да са му вовеки признателни, до момента в който действително „ посредством “ на всичко, което той „ натвори “ в практиката си, същият обрече хиляди българи да бъдат безконечни длъжници. 
Още по скандалното е, че някои неолиберали неотдавна даже предложиха същият този Белазелков за медал “Стара планина ”! Явно за чудесната си и продуктивна работа през годините… По линия на общата обич.
Може би същите тези “умове ” би трябвало да му повдигнат и монумент, само че откакто преди този момент Белазелков утвърди закон, съгласно който брачният партньор на Асен Василев ще може да заема длъжността министър на културата пожизнено.
Или, в случай че обобщим, очевадно от ППДБ ни оферират за началник на Конституционен съд човек, чиято процедура допуска хипотезата, че може би Белазелков има избрани зависимости с явен привкус за лобизъм в интерес на ЧСИ-та и кредитодатели. Като прибавим към това и узаконяване на “мъжката обич ”, то вие пресметнете сами за какво на следващия ден няма да бъде изненада, в случай че чичо ви предложения на футболен мач облечен единствено по лак, прашки и пайети.И тук най-после желаеме дебело да подчертаем, че до момента в който всички медии брутално “бият ” по кандидатката на ГЕРБ за Конституционен съд Десислава Атанасова, не без съображение апропо, защото е извънредно обидно юрист на лудница да бъде парламентарен арбитър, никой да не обясня по-детайлно кой тъкмо е претендентът на ППДБ.
А защото на 18 януари следва чуване на претендентите, считаме, че би било редно да чуем и персонално от Борислав Белазелков неговия отговор на въпросите: какво мисли за еднополовите бракове, чси-тата, “убийствената независимост ” и сурогатните майки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР