Докато Доналд Тръмп непрекъснато се оплаква от фалшифицираните избори срещу

...
Докато Доналд Тръмп непрекъснато се оплаква от фалшифицираните избори срещу
Коментари Харесай

​Доналд Тръмп няма да участва в изборите в Невада, а демократите СЕ КИКАТ

Докато Доналд Тръмп непрестанно се оплаква от фалшифицираните избори против него, той самичък си е отговорен, че няма да се появи на първичните избори за президент в Невада на 6 февруари.

Той не е единственият; Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис и предприемачът Вивек Рамасвами също няма да се явят в бюлетината, не поради " мръсни " изборни чиновници, а тъй като всички те са решили да се кандидатират един против различен в заседание, извършено от Републиканската партия на Невада два дни след провежданите от щата първоначални избори.

За разлика от множеството щати, в Невада Републиканската партия пренебрегва първичните избори и вместо това употребява резултатите от своя кавказ, за ​​да реши на кого да присъди делегати на Републиканската национална спогодба през юли.

„ Единствените претенденти в бюлетината за гласоподаване в Невада (предварителни президентски предпочитания) са тези, които са подали документи в кабинета на държавния секретар на Невада, с цел да се кандидатират за президент на тези избо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР