Докато депутатите утре обсъждат дали България да окаже безвъзмездна военна

...
Докато депутатите утре обсъждат дали България да окаже безвъзмездна военна
Коментари Харесай

Военна помощ за Украйна СЕГА - под този надслов утре граждани ще се съберат пред Народното събрание

Докато депутатите на следващия ден разискват дали България да окаже безплатна военна помощ на Украйна в спора ѝ против нападналата я Руска федерация-агресорка, жители ще проведат проява в интерес на това България даде военна помощ на украинската страна.

Това излиза наяве от проведено Facebook събитие за на следващия ден.

Неговият начален час е 16:00, като жителите приканват събирането да се състои пред задния, в действителност длъжностен вход на народните представители за постройката на Народното събрание.

Организатори на събитието са Цецка Бачкова, член на ДСБ, историкът и цивилен деятел Кирил Чуканов, юристът Петър Славов и гражданските деятели Петър Петров и Александър Малинов.

А ето по какъв начин и самите уредници показват събитието си:

Протестът ще се организира пред задния вход на постройката на Народното събрание!

Вече над две месеца Украйна самоуверено се пази от бруталната съветска военна експанзия. Руската войска унищожава украински градове и поголовно избива цивилни, в това число дами и деца. Пред лицето на това най-голямо Зло, сполетяло Европа след края на втората международна война, България към момента не е заела нужната позиция. Нашата страна е една от едвам двете страни в Европа, които към момента не с изпратили публично военна помощ към Украйна! Настояваме това да се промени и желаеме България неотложно да изпрати нужната на Киев военна помощ в борбата им против съветската експанзия. Защото сега Украйна се бие за цяла Европа, в това число и за България. Помагайки на Украйна, оказваме помощ на личната си национална сигурност!
На 04.05 следобяд българските депутати ще гласоподават за изпращането на военна помощ. Нека до момента в който трае тяхното гласоподаване, осъществим площад " Народно Събрание " и покажем, че българският народ поддържа украинския народ и е подготвен да му окаже нужната помощ до цялостната победа и възобновяване на мира!

Да живее Украйна!
Да живее България!
Да живее свободна Европа!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР