Докато чакам Фей-Фей Ли да се срещне с мен за

...
Докато чакам Фей-Фей Ли да се срещне с мен за
Коментари Харесай

Ученият по изкуствен интелект Фей-Фей Ли: „Математиката е доста ясна. Хората са разхвърляни’

Докато очаквам Фей-Фей Ли да се срещне с мен за обяд, групи студенти стартират да се редят на опашка за семинари към мен. През стъклените стени мога да чуя скърцането на маркер върху бялата дъска и да видя сбръчканите вежди на дузина нетърпеливи учени в развой на основаване. Изпитвам носталгичен боязън, до момента в който очаквам идването на професор и се чудя дали съм задоволително квалифициран.

Чувството бързо изчезва, откакто Ли идва в неугледното кафене, тук в кампуса на Станфордския университет, което е избрала за нашата среща. „ Имах усещането, че щях да го направя, в случай че обядвах с Financial Times “, споделя Ли, до момента в който идва за това, което сигурно ще се класира измежду най-евтините обеди, проведени от FT.

Ли е един от дребното учени и технолози, виновни за полагането на основите на днешната гражданска война в изкуствения разсъдък. Сега тя упорства да подсигурява, че революцията се прави отговорно от нов институт в Станфорд, нейната база от 2013 година Под една или друга форма ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР