Докато Брад Пит и Инес де Рамон се носят на

...
Докато Брад Пит и Инес де Рамон се носят на
Коментари Харесай

Любов и война! Брад Пит предложи брак на Инес ? (Анджелина бясна, битката на бившите продължава)

Докато Брад Пит и Инес де Рамон се носят на крилете на любовта, някогашната му брачна половинка Анджелина Джоли надалеч не е толкоз щастлива. Според последните вести актрисата е гневна на мъжа си, че я е сменил с по-млада жена и се пробва по всякакъв начин да му вгорчи живота.

 

Двойката преди дни беше видяна на следващата сантиментална почивка, а техни другари издават, че двамата са доста влюбени. " Истината е, че Брад е необикновен романтик. И доста я обича. Нищо чудно в скоро време да й предложи брак. Двамата са ужасно влюбени ", разкрива другар на двойката. 

 

На фона на сантименталната идилия сред някогашната на екранния Стефан от " Дневниците на вампира " и звездата от " Седем години в Тибет ", някогашната му Анджелина Джоли обаче не е толкоз щастлива. Говори се, че актрисата е извънредно афектирана на някогашния си и се пробва в действителност по всеки вероятен метод да му вгорчи живота. Включително и като продаде дяловете си от винарната на интернационална корпорация. В момента Брад се пробва да я умилостиви и да приключи договорката за имението, която очевидно се е проточила. Но Анджи държи да получи колосалната сума, която й е препоръчана и не е склонна да се преценява с настояванията на Брад.

 

По всичко наподобява, че се задава доста горещо лято за двойката и връзките им няма да се подобрят в скоро време. На фона на тази омраза обаче, артистът очевидно е задоволително благополучен с Инес и не наподобява изключително смутен от драмите с Джоли.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР