Докато България гласува, Кубрат Пулев пътува. Той е поел към

...
Докато България гласува, Кубрат Пулев пътува. Той е поел към
Коментари Харесай

"Живот-красота, живот-вдъхновение": Кубрат Пулев и 91-годишната му леля Ели

Докато България гласоподава, Кубрат Пулев пътува. Той е поел към Съединени американски щати, където на 27 ноември ще се изправи против ММА боеца Франк Мир. Мачът им ще се организира по нови правила - композиция от бокс и бойни изкуства, и в триъгълен кръг.

Преди за първи път в кариерата си да се впусне в такова предизвикателство, Пулев посети един от скъпите му хора - 91-годишната му вуйна Ели. Той седна на една маса, с цел да поговори с възрастните хора в един старешки дом и да почерпи ентусиазъм.

Снимка: bTV

" Живот-красота, живот-вдъхновение. Животът заслужава да се живее ", безапелационна е сестрата на бащата на братя Пулеви.

" Който не цени живота е простак! Трябва да бъдат хората умни и положителни. Има потребност страната от млади, предприемчиви и същински хора ", добави Кобрата.

Снимка: bTV

На 91 години вуйна Ели продължава да чете книги и да се вълнува за кариерата на своя племенник. Тя не пропусна да го разпита за идната среща и му благодари за визитата.

" Усмихвайте се по-често. Както е споделил Бог - по този начин е. Човек би трябвало да се усмихва и да бъде благополучен! ", пожела Кобрата на възрастните хора, запазили духа си. И даде обещание скоро да се върне още веднъж.

Снимка: bTV
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР